Zoričić: „Koračate u nova iskustava, ali ne zaboravite djetinjstvo“

Zoričić: „Koračate u nova iskustava, ali ne zaboravite djetinjstvo“-120081

PRIJEM NAJUSPJEŠNIJIH OSMAŠA GRADA PULE
Pulski gradonačelnik Filip Zoričić je u ponedjeljak, 16. kolovoza u 12.30 sati u Zajednici Talijana (Circolo) primio najuspješnije osmaše Grada Pule u školskoj godini 2020./2021. u pratnji svojih ravnatelja uručivši im pritom simbolične poklone u znak zahvalnosti na uspjesima. Prijemu je nazočila i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i mlade Elvira Krizmanić Marjanović.
 
„Zahvaljujem se na trudu koje stu uložili i želim vam sreću u daljnjem školovanju. Iako idete u novi korak ne zaboravite djetinjstvo. Osnovna škola je jedno predivno razdoblje, koje čuva posebnu dječju ljubav. Bilo bi lijepo da se jednoga dana vratite i posjetite svoje bivše profesorice i profesore, obiđete svoje učionice i na tren se vratite u ta lijepa iskustava koja ćete pamtiti cijeli život.“, kazao je pulski gradonačelnik Filip Zoričić, te im za kraj poručio da se još malo odmaraju budući škola počinje brzo.
 
Odličan uspjeh i najbolje rezultate ostvarilo je njih 21 iz 11 pulskih osnovnih škola i to:
OŠ Vidikovac – Leonora Lenić
ŠOO  - Raul Lovrić i Mauro Zović
OŠ Monte Zaro - Emina Hadžić i Blaž Grabrić
OŠ Tone Peruška - Maja Zidarić
OŠ Centar - Lucija Damianić i Teodor Grubešić
OŠ Kaštanjer - Katarina Crljenko
OŠ Veruda -Ema Golja i Eli Županić
OŠ Šijana - Petar Grgurević, Marko Levak i Kim Radešić
OŠ Stoja  - Nikola Pušić i Borna Černe
OŠ G.Martinuzzi - Stefano Stocco, Erik Rossanda i Matej Beltrame
OŠ Veli Vrh - Anđela Rajković  i Luana Orbanić.
Uobičajeni tijek nastave u protekle dvije školske godine prekinut je te su morali zajedno s učiteljima, nastavnicima i ravnateljima uložiti izniman trud i spremnost na prilagodbu novim obrazovnim okolnostima.  Unatoč izazovima s pandemijom i online nastavom učenici su pokazali svoju ustrajnost, volju i želju za učenjem.

Cjelokupnu foto galeriju potražite na našem FB profilu

(REX/Foto M.A.)