Marketing

Marketing-4

KOMERCIJALNI CJENIK

Cjenik i uvjeti oglašavanja na Regional Expressu  od 1.1. 2019. godine Cjenik preuzmite ovdje .  

NOVO! Vaša nagradna igra na našem Facebooku! Iskoristite prednosti novog koncepta oglašavanja i približite se Vašim korisnicima na najbolji i najzabavniji način. NOVO!

# Nemate dovoljno novaca, a imate ideju, javite se na 052/544 107 (radnim danom između 8h - 14h) ili na regional.express@gmail.com , ljudi smo dogovorit ćemo se ;)
Za istovremeni zakup web-a i vanjskog oglašavanja, dajemo super popuste! Ne samo to, ekipa iz Regional Expressa radi i vrhunske i neponovljive radijske, s kojima će Vaš biznis odskočiti u eteru. Ako želite totalno dobru i drugačiju radijsku reklamu, tu smo!

# Regional Express nudi povoljno osmišljavanje i vođenje marketinških kampanji, uz vrhunske stručnjake i najpovoljnije cijene, .  VOZI NA REGIONAL EXPRESS- najpovoljnije, ekološki, najbrže do cilja! 

PREDSTAVLJAMO I NOVOST U PONUDI

# Preko Regional Expressa prostor za Vaš oglas u sklopu gradske tržnice u Puli.

# ZA MALE FIRME i UDRUGE! Želite najaviti party, event, gastro show, feštu, koncert, pogledajte naše pakete i odlučite koji Vam najviše odgovara. Info: na regional.express@gmail.com ili 052/544-107.

MEDIJSKA POKROVITELJSTVA

Ugovaraju se isključivo  uz popust od 50% za  zakup oglasnog prostora. 

Zašto se oglašavati na webu?

U Hrvatskoj postoji preko dva i pol milijuna Internet korisnika, a tek u svijetu?? Svi ti korisnici imaju pristup vašem web oglasu. Sve tvrtke bi se trebale oglašavati putem Interneta, jer je taj način najefikasniji te s lakoćom prodire do svih segmenata korisnika. Jeste li znali da jedna trećina kupaca u Hrvatskoj kupuje upravo preko interneta. Tvrtke bi trebale promovirati svoje web stranice, jer ukoliko nemaju posjetitelja one su beskorisne i ne ispunjavaju svoju svrhu.
Neke prednosti web oglašavanja:

1. Djelotvornost ( web oglašavanje je višestruko djelotvornije s obzirom na broj čitatelja, od oglašavanja u klasičnim medijima )
2. Brzi rezultati (oglašavanje na stranicama RegionalExpressa u vrlo kratkom roku povećati će posjet vašim web stranicama, a time i podaju vaših proizvoda i usluga )
3. Interaktivnost ( znatno olakšana komunikacija, oglašivač i korisnik putem Interneta mogu međusobno dvosmjerno komunicirati )
4. Široki doseg ( oglasi objavljeni na globalnoj mreži dostupni su diljem svijeta )
5. Multimedijalnost ( imate dobar video spot, audio, fotku, plakat, banner sve to putem Regional Expressa možete predstaviti širokoj publici)

Regional Express nudi svojim oglašivačima mogućnost jednostavnog i preciznog  obraćanja ciljanim skupinama putem on-line oglasa (banneri) i objavama na FB fun pageu s preko 82.000 fanova.

Regional Express je najposjećeniji news portal u Istri i prva on-line novina na području Istre i Kvarnera. Regional Express sam proizvodi sve objavljene sadržaje  te surađuje s mnogim portalima u Hrvatskoj koji preuzimaju naše autorske  vijesti i linkove. Dnevni doseg je između 30 i 50 tisuća čitatelja.

Regional Express pruža cjelovitu marketinšku uslugu web i tiskovnog oglašavanja, osmišljavanje medijskih kampanji, realizaciju bannera, letaka, jumbo plakata i audio spotova, a sve kako bi iskoristili svoje neograničene mogućnosti i realizirali svoje marketinške ideje, zadržali postojeće i pridobili nove klijente, te izgradili image vaše tvrtke.
Nudimo vam vrhunsku marketinšku uslugu i kvalitetan partnerski odnos. Internet oglašavanje je novi način komuniciranja s klijentima koji uz niže troškove pruža neograničene mogućnosti promocije i na Facebooku.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na regional.express@gmail.com  ili na 052/544 616 (uprava).

Video vezan uz članak