Uvjeti korištenja

AUTORSKA PRAVA

Express Agencija d.o.o. kao izdavač stranice [url=http://www.regionalexpress.hr]http://www.regionalexpress.hr[/url] polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, fotografske, video, vizualne i audio).

Express Agencija  ne odobrava korištenje materijala za objavljivanje na portalima informativnog ili zabavnog karaktera čiji su izdavači pravne, fizičke ili nepoznate osobe niti na njihovim facebook profilima te ostalim društvenim mrežama bez pisanog ili usmenog odobrenja redakcije. Svi elementi web stranica, uključujući sadržaj, zaštićeni su autorskim pravom, trgovačkim pravom, moralnim pravom i ostalim zakonima i propisima koji se odnose na zaštitu intelektualnog vlasništva. Express Agencija d.o.o. dopušta objavu preuzetih linkova isključivo na društvenjoj mreži Facebook.
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela  smatra se kršenjem autorskih prava  Express Agencije d.o.o. i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Express Agencija d.o.o., partneri, oglašivači) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Nepotpisivanje, nepotpuno potpisivanje  ili krivo potpisivanje fotografija, videa i tekstova ili dijelova teksta smatra se povredom autorskog prava sukladno Zakonu o autorskom pravu i ostalim pravima te podliježe sankcioniranju.

Korištenjem bilo kojeg dijela stranice [url=http://www.regionalexpress.hr]http://www.regionalexpress.hr[/url] i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sve aktualne uvjete korištenja.
Korisnici su dužni pročitati uvjete korištenja te se smatra da su korisnici korištenjem stranica [url=http://www.regionalexpress.hr]http://www.regionalexpress.hr[/url] ili bilo kojeg njegovog dijela u upoznati s aktualnim uvjetima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti.

Materijali zaprimljeni na adresu regional.express@gmail.com smatraju se materijalima dostavljenim za objavu na web stranici [url=http://www.regionalexpress.hr]http://www.regionalexpress.hr[/url], i o objavljuju se bez naknade pošiljateljima, te se smatra da su pošiljatelji upoznati s ovim uvjetima korištenja. 

O STRANICAMA

Stranice [url=http://www.regionalexpress.hr ]http://www.regionalexpress.hr [/url]; namijenjene su javnom informiranju, oglašavanju i poslovnoj komunikaciji klijenata Express Agencije d.o.o.

Mrežne stranice [url=http://www.regionalexpress.hr]http://www.regionalexpress.hr[/url] stranice su Express Agencije d.o.o. za izdavaštvo i marketing te se sastoje od tekstualnog i vizualnog sadržaja kojeg kreiraju uposlenici tvrtke te oglasnog prostora. Svrha stranica je javno informiranje i  pružanje što većeg broja prikaza objava u svrhu oglašavanja klijenata Express agencije d.o.o.

Niti jedan dio sadržaja [url=http://www.regionalexpress.hr]http://www.regionalexpress.hr[/url] ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Stranica [url=http://www.regionalexpress.hr]http://www.regionalexpress.hr[/url] se sastoji se od vlastitog autorskog sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja  te linkova na vanjske stranice. Express Agencija sadržaje objavljuje u dobroj namjeri i sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost te se Express Agencija d.o.o. ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

LINKOVI

Stranica [url=http://www.regionalexpress.hr]http://www.regionalexpress.hr[/url] sadrži i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba (linkovi) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Express Agencija d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba. Express Agencija nije odgovorna za sadržaj stranica oglašivača na [url=http://www.regionalexpress.hr]http://www.regionalexpress.hr[/url] te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na navedenoj stranici. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika  zasniva se isključivo na poslovnom dogovoru oglašivača sukladno Cjeniku usluga Express Agencije d.o.o.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Express Agencija d.o.o. štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri i obvezuje se da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja web stranica kojih je izdavač i da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Express Agencija  se obvezuje da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati. Express Agencija se obvezuje da će čuvati privatnost korisnika , osim u slučaju teškog kršenja uvjeta korištenja ili nezakonitih aktivnosti korisnika.


Express Agencija zadržava pravo ne objaviti sadržaj dobiven od strane korisnika ukoliko isti krši postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadrži sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način, sadrži informacije za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima.
Express Agencija d.o.o. zadržava pravo ne objaviti razmjenu linkova i sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom (novine, on-line izdanja, portali...), a s kojima nema ugovor o poslovnoj suradnji.

PROMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Express Agencija d.o.o. zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira uvijete. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na [url=http://www.regionalexpress.hr]http://www.regionalexpress.hr[/url] smatra se da ste upoznati s najnovijim uvjetima. Za potrebe korištenja materijala obratiti se na mail ili kontakte redakcije