Zoom radionica „I want to stress free“ 

Zoom radionica „I want to stress free“ -125311

GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA LABIN
Briga o mentalnom zdravlju od početka pandemije pokazala se jednim od većih društvenih izazova. U želji da i ljudima koji nisu u prilici osobno potražiti stručnu pomoć omoguće priliku za rad na sebi, iz Gradskog društva Crvenog križa Labin nastavljaju sa besplatnom zoom radionicom „I want to: stress free“ koju vodi Antonio Mrzlić, mag.psyc. (gest.). 

Radionica će se održati u srijedu, 16. ožujka u 18 sati, a tema je „Prva pomoć - odbijanje“. O temi voditelj radionici kaže: „Velika većina osoba je upoznata s osnovnim elementima prve pomoći i ukoliko se povrijedimo znamo kako ćemo si pomoći ukoliko se porežemo, slomimo ruku ili sl. Što je sa ranama koje doživimo na emocionalnom i mentalnom nivou? Kako liječiti ove rane i spriječiti da se prošire? Tema nove radionice je prva pomoć - odbijanje! Kako se nositi sa odbijanjem koje doživimo sa strane prijatelja, mogućih ili trenutnih partnera/partnerica, intervjua za posao i sl.“ 
Prijave se vrše putem FB ili IG Crvenog križa Labin, 098-923-7618 ili putem maila gdcklabin@gmail.com. Link se šalje po prijavi.

(REX)