Večernjakova ruža emisiji “2 U 1” Radio Istre

Večernjakova ruža emisiji “2 U 1” Radio Istre-125459

U KATEGORIJI RADIJSKE EMISIJE GODINE
Sinoć je u zagrebačkom HNK održana 28. dodjela Večernjakove ruže, najvažnije medijske nagrade koju dodjeljuju čitatelji Večernjeg lista. Ovaj put ipak nisu slavili samo televizijski i radijski novinari te glumci, glazbenici i nova lica, već i kreatori digitalnog sadržaja. Digitalna ruža godine nova je kategorija koja je neke iznenadila, a mnoge razveselila jer su konačno mogli dati glas za svog omiljenog influencera, podcast ili online projekt. Zahvaljujući glasovima publike osam ponosnih dobitnika u rukama je na pozornici držalo svoju ružu.
Spektakl se odvijao pod voditeljskom palicom već dobro uhodanog dvojca Duška Ćurlića i Doris Pinčić, a gledatelji su mogli uživati u direktnom prijenosu na Prvom programu HTV-a.

U kategoriji radijske emisije godine pobjedu je odnijela emisija "2 U 1" Radio Istre iz Pazina.

Večernjakova ruža za novo lice godine pripala je Valentini Baus i Dini Golešu voditeljima Dnevnika Nove TV. Digitalna ruža ove godine dodijeljena je ekipi serije 'Teini dnevnici', dok je radijska osoba godine Sanja Brajković (Radio Sljeme), a u toj kategoriji bio je i nominiran Željko Popadić s Rovinj FM-a.

TV emisija godine je 'Doba Uskoka', a u kategoriji glumačko ostvarenje godine pobjedu je odnijela Mirjana Bohanec Vidović.TV osoba godine po mišljenju publike je Tin Kovačić .Večernjakovu ružu za glazbeno ostvarenje godine odnio je Petar Grašo.

(DV)