Vaša nagradna igra na našem Facebooku

Vaša nagradna igra na našem Facebooku-56940

ZA PODUZETNIKE, OBRTNIKE I UGOSTITELJE
Nagradnom igrom na službenoj Facebook stranici web portala Regional Express dobivate više od samog oglašavanja!

Iskoristite prednosti novog koncepta oglašavanja i približite se Vašim korisnicima na najbolji i najzabavniji način-nagrađivanjem! Razveselite svoje stalne i potencijalne klijente i uljepšajte nekome dan nagradnom igrom na Regional Expressu, u kojoj vaši potencijalni kupci mogu osvojiti povoljnije/besplatne proizvode i usluge iz vašeg asortimana te Vas tim putem bolje upoznati.

Izaberite nešto iz svog asortimana čime ćete razveseliti naše čitatelje, mi ćemo objaviti vašu priču s prigodnim fotografijama na našem portalu i službenoj Facebook stranici u obliku nagradne igre. Čitatelji će dijeliti (share) objavu na svojim Facebook profilima, čime ćete doprijeti do velikog broja publike. Nakon toga odabrat ćemo čitatelje koji će biti nagrađeni proizvodom/uslugom po Vašem izboru. ( Primjer slične nagradne igre u svrhu promocije možete vidjeti ovdje

Cijena nagradne igre je 1.200,oo kn + PDV, što je neusporedivo s brojem čitatelja koji će Vas tim putem upoznati. Na našoj službenoj Facebook stranici imamo preko 72.000 fanova i između 30.000 i 40.000 jedinstvenih korisnika dnevno.