Uspješno održan 38. Goalkeeper Camp Cotić-Starčić u Ljubljani

Uspješno održan 38. Goalkeeper Camp Cotić-Starčić u Ljubljani-143098

KAMP SE SELI U NEDELIŠĆE
Nakon izuzetno uspješnih kampova u Dajli, Nedelišću, Ravnoj Gori, Postojni i Izoli, najveći europski vratarski kamp, Goalkeeper Camp Cotić-Starčić, obilježio je još jedno iznimno uspješno izdanje. Ljubljana je od 19. do 22. veljače bila domaćin 38. po redu kampu, čime je potvrdila svoj status kao značajna lokacija za ovaj prestižni događaj.

"Zadovoljni i puni dojmova napuštamo Ljubljanu. Kad vidiš da naš projekt i ova priča širom otvara vrata gdje god došli moraš biti sretan i ponosan. Iza nas su četiri radna dana i ukupno 16 odrađenih treninga. Sjajni uvjeti koje pruža SRC Šiška samo su pridonijeli tome da se sve zacrtano u potpunosti odradi. U ovo zimsko doba jako je teško naći u Ljubljani teren s umjetnom travom koji nije zauzet. Upravo zato veliko hvala voditeljima sportskog centra i naravno klubovima koji su nam ustupili svoje termine od 9 do 13 sati" - istaknuo je Aleksa Cotić.

"Kad nakon zadnjeg treninga dobiješ takav pljesak roditelja i polaznika, veća nagrada nije potrebna. Ljubljanu je odradilo 20 polaznika, mnogi će reći sretnika koji su uspjeli ovog puta ući u termin. Lista onih koje nismo mogli primiti, nažalost, dvostruko je duža. Moramo reći da smo i ovoga puta imali sjajnu grupu vratara željnih rada i učenja. Svi redom zaslužuju pohvale za rad, trud i veliku želju za napretkom. Naravno da se u Ljubljanu vraćamo i sljedeću godinu" - dodao je Aleksandar Starčić.

Bez odmora, ekipa već sutra kreće s pripremama za sljedeći kamp u Nedelišću. Ove godine, Međimurje će biti domaćin uskršnjih kampova od 29. ožujka do 2. travnja i 2. travnja do 6. travnja, s očekivanih 50 novih polaznika. Goalkeeper Camp Cotić-Starčić nastavlja svoju tradiciju visokokvalitetnih trenerskih programa, a njihova posvećenost vidljiva je već od prvog dana.

(S.V.)