Uspješno održana pustolovna utrka Levan Survivor

PULJANI DRUGOPLASIRANI U MUŠKOM PARU I MIXU
Na otoku Levanu preko puta Ližnjana održala se pustolovna utrka Levan Survivor. U ovoj pustolovnoj utrci natjecatelji su se u parovima (muški, ženski i mix) natjecali u plivanju (300 metara), trčanju (10 km), biciklizmu (35 km) i vožnji kajaka (8 km). Utrka je bila vrlo zanimljiva i zahtjevna, a najmlađi natjecatelj imao je samo deset godina i u paru sa svojom majkom uspješno je završio utrku.

   Organizacija utrke je bila odlična, te su natjecatelji bili jako zadovoljni uvjetima na stazi, a Denis Mirković iz organizacijskog tima istaknuo je kako se pazilo na svaki detalj tijekom utrke kao i na sigurnost natjecatelja. Potvrdio nam je da će utrka sigurno imati svoju tradiciju.

Rezultati utrke su sljedeći:

Kategorija 1 (Muška kategorija):

1. Salamon Intersoprt - Klemen Udović i Rajko Kračun SLO 13:34
2. HIGH5 - Danijel Moretti i Igor Prenc HRV 13:38
3. Pustolovec rajd - Jure Čebašek i Miha Planinc SLO 14:04

Kategorija 2 (ženska i mix kategorija):

1. Vaitapu M&Ž - Robert Pobežin i Meta Dagarin SLO 14:10
2. KBBXS Adrenalina - Deana Škorić i Kristijan Zrinić HRV 14:34
3. Okidigato - Lena Čabrunić i Vanja Rampini HRV 16:52

   U posebnom programu utrke nastupili su Groove Makers u sastavu Matko Bankovic i Sandro Pettener koji su posjetitelje zabavljali plesnim ritmovima, a održala se i modna revija Anje Stehlik radnog naziva Lunarice by Stehlik Production, a nastupila je i najbolja debitantica MIK-a, mlada pjevačica iz Pule Monique Monia. Rex/Foto: Dragan Klapčić