Prijave za novi studij Dizajn i audiovizualne komunikacije

Prijave za novi studij Dizajn i audiovizualne komunikacije-128145

NEMOJ ZABORAVITI ISPUNITI PRIJAVNI LIST  DO 4. SRPNJA UKOLIKO ŽELIŠ UPISATI BAŠ OVAJ STUDIJ!
Program novog studija Dizajn i audiovizualne komunikacije je modularan, osigurava temeljna znanja iz umjetničkog područja koji se nadograđuju čineći ga istodobno STEAM i/ili interdisciplinarnim programom po potrebi s ciljem razumijevanja i vladanja tehnikama dizajna, komunikacija i tehnologije. 

Studij je multidisciplinaran, multidimenzionalan, a ima i međunarodni karakter. U izradi ovog programa korištene su spoznaje srodnih studijskih programa u zemljama Europske unije te su prihvaćeni najnoviji trendovi i dostignuća iz svijeta. U koncipiranju programskih sadržaja poseban je naglasak stavljen na razvijanje sposobnosti logičkog razmišljanja, interdisciplinarni pristup i rješavanje otvorenih problema u području medijskog dizajna primjenom teorijskih polazišta, važećih propisa i najbolje prakse, usklađene s globalnim smjernicama i zahtjevima.

Upis na studijske programe i izbor studijskih programa vrše se elektronički, putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava visokih učilišta (NISpVU) pri Središnjem prijavnom uredu Agencije za znanost i visoko obrazovanje na adresi http://www.postani-student.hr.

Ispunjeni Prijavni list za dodatnu provjeru koja je potrebna za ovaj studij treba poslati Uredu za studente i obrazovne programe putem elektroničke pošte na ured-za-studente@unipu.hr zaključno do 4. srpnja 2022. godine u 23:59 sati.
Raspored provjera i druge obavijesti bit će dostavljene pristupnicima 5. srpnja u jutarnjim satima na osobne e-mail adrese, potrebno je pripremiti mapu radova i spremiti se za On line Intervju. Pristupnici za upis na preddiplomski sveučilišni studij Dizajn i audiovizualne komunikacije neće plaćati dodatne provjere.

Krajnji rokovi za elektroničku prijavu studijskih programa u sustavu NISpVU su za srpanjski ljetni upisni rok je do 18. srpnja 2022. do 13:59 sati.

Muzička akademija i novi Sveučilišni preddiplomski studij Dizajna i audiovizualne komunikacije ima dodatne provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti u srpanjskom roku koji će se na:

- Muzičkoj akademiji u Puli održati u terminima: 4. i 5. srpnja 2022. prema rasporedu koji će biti objavljen na mrežnim stranicama Muzičke akademije u Puli te na mrežnim stranicama Sveučilišta (www.unipu.hr)

- Sveučilišnom preddiplomskom studiju Dizajna i audiovizualne komunikacije 5. srpnja 2022. prema rasporedu koji će biti dostavljen kandidatima putem e-mail. Sveučilište će rezultate unijeti do 6. srpnja 2022. a eventualne žalbe pristupnici mogu podnijeti isključivo elektronički zaključno sa 7. srpnja 2022. 

Na prediplomskoj razini Sveučilište Jurja Dobrile u Puli nudi ukupno 1432 slobodna mjesta od čega: redoviti studij 1016, strani državljani 134, izvanredni studij 282.

Prijave za upis na diplomske sveučilišne studije vrše se elektroničkim putem na stranici http://www.studij.hr od 1. srpnja 2022. godine.

Zadnji dan za slanje dokumentacije Središnjem prijavnom uredu je 6. rujna 2022. za kandidate koji su završili preddiplomski studij. 

Na diplomskoj razini Sveučilište nudi ukupno 1076 upisnih mjesta od čega: redoviti studij 657, strani državljani 121 izvanredni studenti  298.

(Hana R.)