Ugradnja polupodzemnih spremnika u dijelu naselja Šijana

Ugradnja polupodzemnih spremnika u dijelu naselja Šijana-127996

RADOVI KREĆU 27. LIPNJA A SPREMNICI ĆE BITI POSTAVLJEN I NA 4 LOKACIJE
S ciljem unaprijeđenja kvalitete usluga i još uspješnijeg sustava selektivnog prikupljanja otpada tvrtka Pula Herculanea kreće u projekt ugradnje polupodzemnih spremnika u dijelu naselja Šijana. Radovi kreću 27. lipnja, a izvodit će ih tvrtka TGT ADRIATIC d.o.o. Pula, s kojom je potpisan ugovor nakon provedene nabave.

Spremnici će biti postavljeni na četiri lokacije unutar naselja Šijana, dva će se nalaziti u Divkovićevoj ulici, točnije u zelenom pojasu kod kućnog broja 3, odnosno na parkiralištu u Divkovićevoj između kućnih brojeva 2 i 8A/B. Treći će biti smješten u ulici Jurja Žakna i to na parkirališnoj površini kod kućnih brojeva 2 i 4, a u Koparskoj ulici će spremnici biti dodani na već postojećoj lokaciji.
 
Ugradnja dodatnih polupodzemnih spremnika još je jedan u nizu projekata kojim tvrtka Pula Herculanea nastoji korisnicima omogućiti što učinkovitiji prijelaz na novi sustav prikupljanja i obračuna otpada koji kreće 1. srpnja, a koji prati strategiju još uspješnijeg sustava gospodarenja otpadom na putu čišće Pule i pripadajućih naselja te čini dodatni iskorak u očuvanju prirode i poboljšanju kvalitete života građana. 

(dv)