Tko je gospodin Matte?

Tko je gospodin Matte?-138423

MOBILE OUTFITTERS STORIES
Ako vam kažemo da je misteriozan, šarmantan i tajanstven, nećemo vas slagati. Netko ga smatra inferiornim, tajanstvenim i neprivlačnim, ali gospodin Matte isto tako može biti otvoren i jasno vidljiv, čak i proziran.

E sada - kako tko percipira, no vjerujte nam kad vam kažemo da je tako jednostavan za obradu, lako se prilagođava temperaturi, ugodan je prilikom formiranja i ne stvara probleme. Sve to i još puno više toga je gospodin Matte. Iako smo ga opisali, i dalje vam nije jasno o kome se radi? Ili bolje rečeno o čemu se radi.

Naravno, riječ je o zaštitnoj foliji za vaš mobitel koju možete postaviti u poslovnici Mobile Outfitters.

Sada kada znate tko je gospodin Matte, imamo još nekoliko zanimljivih činjenica o njemu. Naime, 'gospodin Matte' vrlo elegantno i dostojanstveno stoji na svakom uređaju i daje mu takvu simbiozu da je pravi kavalir, s visokom dozom skromnosti i punosti svog postojanja.

Uglavnom ga biraju ljudi s profinjenim ukusom, a ako ste se u ovom prepoznali, timovi Mobile Outfittersa u Puli, Rijeci i Zagrebu su tu da vam omoguće stil koji definira vašu osobnost te osnažuje vaš karakter.
"Jer sve što radimo, izabiremo, odlučujemo i selektiramo u našoj svakodnevici je dio nas samih", kaže nam jedna od djelatnica.

Ekipa iz Mobile Outfittersa je tu da vam pomogne posložiti još jednu puzzlu u svoju životnu sliku i stil života koji imate, koji želite imati i graditi dio po dio.

"Dopustite da budemo dio vaše, a Vi dio naše realnosti i zadovoljstva u ovoj našoj okolini kreacija, ljepote i kvalitete življenja koje sami gradimo", poručuje vam ekipa iz Mobile Outfitters.

(Teskt: MO Team, I.I./ foto: REX)