Tijekom listopada i studenog nova manifestacija u Puli

Tijekom listopada i studenog nova manifestacija u Puli-121076

DOĐI U GRAD! VIENNI IN CITTA!
Grad Pula organizira novu manifestaciju pod nazivom "DOĐI U GRAD! VIENNI IN CITTA!" koja će se održavati tijekom listopada i studenog 2021. godine. Cilj  manifestacije je da se, uz brojne zabavne, kulturno-umjetničke, sportske i gastro doživljaje, tijekom četvrtka, petka i subote grad učini zanimljivim i privuče što veći broj građana.

U program će se moći uključiti svi zainteresirani građani, umjetnici, udruge, a od četvrtka, 23. rujna 2021. godine započinje objava pozivnih natječaja za sudjelovanje, odnosno prijavu prijedloga.

Prvi program započinje u subotu, 9. listopada, a odvijat će se na Forumu, Ulici Sergijevaca, Kandlerovoj, Portarati, Danteovom trgu, Giardinima i na Tržnici i zatim svakog četvrtka, petka i subote do 19. studenoga 2021. godine.

Do sada je održano više radnih sastanaka gdje su dogovorene smjernice i izgled projekta, uključeno je više strukovnih organizacija, a vizualni materijali u završnoj su fazi izrade. Radi se o zahtjevnom programu koji će uključiti veliki broj sudionika i lokacija te se očekuje i doprinos svih subjekata koji već posluju u starom gradu kako bi kroz naredne godine program postajao sve bogatiji i prepoznatljiviji.

Organizaciju manifestacije Grad Pula povjerio je Javnoj ustanovi Pula Film Festival i partnerima Turističkoj zajednici Grada Pule i Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula.

O aktivnostima predstojeće manifestacije redovito ćemo obavještavati javnost kako bi informacija pravovremeno stigla do građana te kako bi se odazvali ovom inovativnom programu i pomogli u željenom oživljavanju centra našeg tri tisućljetnog grada.

(rex)