Sutra se održava humanitarni pub kviz za Valenta Hrvatina

Sutra se održava humanitarni pub kviz za Valenta Hrvatina-143985

ČETVRTAK, 4. TRAVNJA U 19:30 SATI, PULA
U četvrtak 4. travnja s početkom u 19:30 sati u velikom prostoru Caffe bara La Resistance održava se prva u nizu akcija Udruge cerebralne paralize Istarske županije koja je pokrenula humanitarnu akciju ''Za Valenta od srca'' putem koje prikupljaju sredstva za troškove rehabilitacije i smještaja, a koja će trajati do 20. lipnja.

Radi se pub kvizu Pulske kvržice i Caffe bara La Resistance koji će sve kotizacije ekipa uplatiti humanitarnoj akciji. Prijaviti se možete preko društvenih mreža Pulske kvržice ili direktno doći na pub kviz.

Cilj ove akcije je pružiti pomoć puležanu Valentu Hrvatinu, koji je krajem siječnja ove godine pretrpio infarkt prednje spinalne arterije, što je rezultiralo gotovo potpunom paralizom od vrata prema dolje.

"Dragi svi, hvala vam na ogromnoj podršci! Ja dajem sve od sebe i vježbam pun gas!! Još uvijek ne mogu tipkat ni javljat se na mobitel, ali seka je tu", napisao je Valent nedavno na svojem facebook profilu.

Ukoliko se želite direktno uključiti u humanitarnu akciju sredstva možete osobno uplatiti na IBAN akcije:

  • HR5923400091511274493
  • Opis plaćanja: Za Valenta od srca
  • humanitarna akcija.
  •  

Prikupljena sredstava koristiti će se za pokrivanje troškova rehabilitacije i smještaja u poliklinici Glavić, gdje je Valent već tjedan dana na rehabilitaciji.

(REX)