SRP ne podržava davanje u koncesiju Briona i autocesta

SRP OSUDIO NAPAD NA MANJINE
Socijalistička radnička partija na čelu sa svojim predsjednikom Vladimirom Kapuralinom danas je održala konferenciju za novinare na temu davanja Briona i autocesta u koncesiju.


Kako kaže Kapuralin vlast i politička elita Hrvatske, sve teže preživljavanje građana i svoju rastrošnost već dva desetljeća alimentira rasprodajom „obiteljskog srebra“. Tako sad na red dolaze Brioni i izgrađene autoceste, koji se planiraju dati u koncesiju.


Socijalistička radnička partija smatra oba slučaja štetnim za Hrvatsku i njene građane. Kako kažu, koncesijom se gubi kompetencija na određenim dobrima za nekoliko budućih generacija, građani postaju servis tuđih gospodara u vlastitom dvorištu i postaju sredstvo kojim gospodar ostvaruje profit.


Oni rješenje vide u osloncu na vlastite resurse, korištenjem vlastitog kadrovskog potencijala i vlastitih sredstava koji postoje samo ih treba drugačije raspored.


Davor Rakić, predsjednik gradskog odsjeka SRP-a najoštrije je osudio napad na manjine u obliku, nedavno, pošaranog čirilićnog natpisa, jer kako kaže to je opasan znak revitalizacije fašizma.