Smijenjen Enco Crnobori, Mihael Idžaković novi direktor TZ Medulina

Smijenjen Enco Crnobori, Mihael Idžaković novi direktor TZ Medulina-126841

ODRŽANA PREKINUTA SJEDNICA TURISTIČKOG VIJEĆA TZ MEDULIN
Nakon dugog zasjedanja turističkog vijeća izabran je novi direktor turističke zajednice Općine Medulin koji će na dužnosti smijeniti Enca Crnoborija.

Rezultat je to natječaja koji je raspisan 29. travnja nakon čega su u uži krug ušli: Mihael Idžaković iz Arena Hospitality Grupe, Kristina Đukez i Enco Crnobori. Dosadašnjeg  direktora Enca Crnoborija naslijediti će tako Idžaković čiju su kandidaturu podržali NL Ivana Kirca i Arena Hospitality Group.

Podsjetimo Crnobori je prije tri i pol godine  na navedenu funkciju došao nakon gotovo pet mjeseci odugovlačenja i jednog propalog natječaja. Na poziv bivšeg načelnika Buića instaliran je jednoglasno na funkciju iako je istovremeno bio i član uprave tvrtke MED EKO Servis, nekoliko nadzornih odbora  te član Turističkog vijeća i član skupštine TZ-a što je nespojivo budući da nije smjela biti imenovana osoba koja je član nekog nadzornog odbora ili uprave trgovačkog društva, Turističkog vijeća ili Skupštine TZ-a.

Podsjetimo da je u srijedu, 11. svibnja 2022. godine održana 11. sjednica Turističkog vijeća TZO Medulin na čijem je dnevnom redu bila baš točka „Izbor i imenovanje direktora/direktorice Turističke zajednice Općine Medulin – razgovor s kandidatima“.
 
Turističko vijeće TZO Medulin obavilo je razgovor s kandidatima za čije je prijave Natječajna komisija utvrdila da su uredne jer sadrže sve priloge propisane Natječajem, kao i da navedeni kandidati zadovoljavaju sve formalne uvjete propisane Natječajem.

Jednoglasnom odlukom Turističkog vijeća TZO Medulin navedena je sjednica prekinuta te je ista nastavljena danas sa ishodom novog direktora Mihaela Idžakovića..

(dv)