Šokantno! Muškarac u Puli šutirao svijeće za Vukovar - VIDEO

Šokantno! Muškarac u Puli šutirao svijeće za Vukovar - VIDEO-141133

GRAĐANI SU GA SNIMILI  I PRIJAVILI POLICIJI  
Regional Express u posjedu je snimke na kojoj se vidi muškarac koji u večernjim satima u subotu 18. studenog u Puli, uz jeziv zvuk šutira svijeće postavljene  povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Ponašajući se na iznimno drzak način šokirao je prisutne građane. Naša čitateljica je događaj uspjela zabilježiti mobitelom, a isto je i prijavljeno policiji. 
Danas smo iz Policijske uprave  Istarske zaprimili informaciju kako je policija 18. studenog oko 21.30 sati zaprimila dojavu kako nepoznati muškarac u Vukovarskoj ulici u Puli narušava javni red i mir tako da razbacuje lampione postavljene povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Kako je to izgledalo vidljivo je iz  video snimku  u kojemu se čuje jeziv zvuk šutiranja. 
 

Policija prijavila muškarca koji je razbacivao lampione u Vukovarskoj ulici u Puli, uz jeziv zvuk šutitanja koji se čuje na videu prošao je ulicom [url=https://www.regionalexpress.hr/site/more/shokantno-mushkarac-u-puli-shutirao-svijee-za-vukovar-video]https://www.regionalexpress.hr/site/more/shokantno-mushkarac-u-puli-shutirao-svijee-za-vukovar-video[/url] Video: poslala čitateljica

Objavljuje Regional Express u Srijeda, 22. studenoga 2023.

Policija je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja utvrdila sumnju da je 41-godišnjak na naročito drzak i nepristojan način uznemirio građane i njihov mir te se protiv muškarca podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

(REGIONAL EXPRESS)