Sergej i Tony vatreno otvorili prvi dan Adria Summer festivala

Sergej i Tony vatreno otvorili prvi dan Adria Summer festivala-129250

VEČERAS NASTUPAJU S.A.R.S. I BAJAGA I INSTRUKTORI
Adria Summer festivala u subotu navečer je imao svoje prvo izdanje u pulskoj Areni, a čast da otvore festival imale su  regionalne zvijezde Sergej Ćetković i Tony Cetinski, koji su dobrano napunili publikom Amfiteatar. Večer je otvorio crnogorski slavuj Sergej Ćetković kojem je ovo bio prvi nastup u Areni, kojeg je upotpunio sa svojim brojnim hitovima, dok je Oliveru u čast otpjevao i "Cesaricu".

Nakon njega na pozornicu je izašao Tony Cetinski, kojem se u jednom trenutku na sceni kao gost iznenađenja pridružio i Matija Cvek. Tony je naravno izveo sve svoje hitove i publika je zdušno pjevala uz njega.

Nedjelja, 07. kolovoza od 21 sat, rezervirana je za nešto brže ritmove uz hitove S.A.R.S.a koji će uvesti publiku u drugu večer festivala te Bajage i Instruktora s kojima će se završiti ovogodišnje festivalsko izdanje Adria Summer Festivala.

Za sve one koji ulaznice žele kupiti danas kratka napomena o radnom vremenu blagajne od 14.00 do 24.00 sata.

Ono što je za istaknuti je da već tradicionalno Adria Summer Festival dio sredstava od ulaznica izdvaja za humanitarne svrhe pa će tako i ove godine od svake ulaznice 5 kn ići u humanitarni fond iz kojeg će se nakon festivala u dogovoru s Gradom Pulom donirati udruge koje pomažu najugroženijima.

Organizatori upućuju poziv svim posjetiteljima da dođu na vrijeme. Obzirom na velik broj prodanih ulaznica mole se svi koji dolaze automobilima da parking potraže van samog centra grada (preporuka parkiralište Mandrač) kako bi se izbjegle dodatne gužve.

(dv/foto Elvis Malagić)