Rock galerija Pula vas poziva na suradnju

Rock galerija Pula vas poziva na suradnju-122341

VELIKA IZLOŽBA U PROSINCU U PULSKOJ ROCK GALERIJI
U Rock galeriji Pula-Rock Gallleria Istriana u završnici su pripreme za veliku izložbu LiveRPula koja će se održati u prosincu. Radi se o izložbi posvećenoj pučlskoj rock sceni na kojoj će biti izloženi brojni tiskani materijali u rasponu od 50-ih godina prošlog stoljeća do danas. 

-Radimo na sakupljanju materijala koji će jedan dan postati dio stalne postavke galerije koje samo iz formalnih razloga nismo mogli nazvati muzejom, no i galerija će poslužiti svrsi-kaže na umjetnički voditelj galerije DiegoBosusco Ptica. 

-Do sada smo iz različitih izvora, najčešće iz privatnih albuma i zbirki skupili dosta plakata, pozivnica, letaka i rijetkih fotografija bendova i autora iz daleke i nešto bliže prošlosti, puno nam je ljudi izašlo u susret i vjerujem kako će predstavljanje prvih izložaka izazvati velikom zanimanje. 

Na naše pitanje hoće li biti pokriveni svi akteri pulske iistarske scene Bosusco kaže: pa gledajte mi neke od aktera scene po nekoliko puta već pozivamo na suradnju, to činimo i ovaj put, na izložbi ćemo prikazati one koji su nam se javili, a onoga koga ne bude možda prva izložba LiveRpula motivira da nam se pridruži. No već sada smo prezadovoljni i vjerujemo kako će izložba u prosincu biti spektakularna. (REX)