Puležan Marco je nebrušeni dijamant

Puležan Marco je nebrušeni dijamant-135120

U DRUGOJ EMISIJI PLESA SA ZVIJEZDAMA OSVOJILI 31 BOD ŽIRIJA
Nakon mrdanja kukovima u zaigranoj cha cha cha koju je otplesao prošle nedjelje, Marco je sinoć svima pokazao da se dobro snalazi i sa strasti i borbom. Koliko uživa u onome što radi i daje maksimalno od sebe, bilo je vidljivo u jučerašnjoj live emisiji Plesa sa zvijezdama. Ovoga puta okušao se u plesu Paso doble na jedinstven način uz pjesmu "Behute" od Senide.

Jučerašnja emisija bila je vođena temom "nezaboravna godina", a Marco je za to odabrao 2019. u kojoj je javnosti izašao s videom "Coming Out" ispod kojeg je napisao "I'm BI, nadam se da to nećete osuđivati. Dok te netko ne dira, ne ugrožava tvoj život, nemamo razlog za neprihvaćenje, a kamoli mrziti". Iako mu nije bilo lako snimiti i objaviti takav video zbog osuda drugih ljudi, Marco neprestano pokazuje koliko je snažna, dobra i talentirana osoba.

Nakon izvrsno otplesanog plesa Paso Doble, uslijedili su komentari žirija.
"Toliko je divno vidjeti nekoga tko je tako beskompromisno svoj kao što si ti. Vidi se da si emotivno bio totalno unutra od kostima do scenografije. Bilo je jako, jako puno energije u ovom nastupu, možda na momente i previše, ali ti ćeš to naučiti obuzdati" rekla mu je Franka

"Ja bih ti samo malo savjetovao malo samo da core snage. Toliko si dobar, super plešeš, samo neka bude još jače i stabilnije", istaknuo je Igor.

Larisa je Marcu savjetovala "U plesu rebra treba stisnuti, snaga je u centru tijela. Imaš sve i iskoristi taj centar".

Marko Ciboci na kraju je zaključio komentarom "A moj behute! Prvo idu pohvale, facijalna ekspresija je ovog puta bila puno bolja. Ti si jedna goruća energija koja nije oblikovana, a treba biti. Kad imaš tu snagu trebaš je znati ukalupiti u centar tijela. Falilo je tenzije, izgledalo je jako živčano, moćno s jedne strane".

Time su osvojili 31 bod žirija, što je 3 boda više od prve emisije te uspješno prošli prve eliminacije. Marco i njegova plesna mentorica Paula žele da publika u njima nađe razlog za nasmijati se, plakati pa i glasati. Nećemo trčati pred rudo, no kako je krenulo, Marco bi mogao biti jedan od finalista ako nastavi ovako oduševljavati žiri i publiku.

(I.I., foto: Dnevnik.hr)