Pula: Još jedna beba pronađena u zaključanom automobilu

Pula: Još jedna beba pronađena u zaključanom automobilu-128501

SAVJESNI GRAĐANI ODMAH POZVALI POLICIJU
Beba stara nekoliko mjeseci ostala je sama u zaključanom automobilu u Marulićevoj ulici. Nju su plačući uočili prolaznici i savjesno pozvali policiju, koja je ubrzo došla i policijska službenica je kroz odškrinuti prozor otključala vozilo i pokušala znojno i uplakano dijete primiriti.

Upravo policijski službenici probavaju doći do nesavjesnijih roditelja, koje čeka kaznena prijava.

Unatoč brojnim obavijestima i apelima o tome da roditelji ne ostavljaju djecu u zaključanim vozilima pogotovo ljeti jer je to opasno po život , upravo se jedan takav slučaj  opet dogodio ! Policija je oko 14 sati zaprimila dojavu građana da su u vozilu u Marulićevoj ulici nalazi dijete. Na mjesto događaja upućena je odmah najbliža ophodnja te je policijska službenica uspjela otvoriti vrata kroz prozor koji je bio djelomično otvoren i izvaditi dijete iz vozila. Policijski službenici pozvali su hitnu medicinsku pomoć te je dijete prevezeno u pulsku bolnicu kako bi mu se pružila liječnička pomoć.

U policijskoj postaji nalazi se 28-godišnjak državljanka Sjeverna Makedonije koja je ostavila dijete samo u vozilu te policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja - izvjestili su iz PU Istarske.

(DV/REX)