Prvi Wine, Cheese & Honey Stroll u Mutvoranu

Prvi Wine, Cheese & Honey Stroll u Mutvoranu-143427

ŠETNJA ĆE SE ODRŽATI ZA PRVI APRIL
Budite prvi na prvom Wine, Cheese & Honey Stroll-u za prvi april!  I to nije šala, već ugodna degustacijska proljetna šetnja za vinoljupce kroz prirodne i povijesne ljepote Mutvorana, Cokuna, Velikih i Malih Vareški te Šegotića.

Istražite nove vizure u pratnji lokalnih vodiča i upoznajte ponudu proizvođača s područja općine Marčana. Uzduž pet degustacijskih stanica kušat će se 15 sorti vina, 5 vrsta sira te 3 vrste meda.  Po tri vrste nagrađenih vinskih etiketa predstavit će vina Diković, Kalavojna, Memento, Siljan i Šegota. Uz obilazak farme Stancije Kumparička kušat će se 5 vrsta sira i upoznati rad i život na selu, dok će API Raponja ponuditi kušanje 3 vrste meda u kombinaciji s pršutom, sirom i orasima.

Uz opuštenu šetnju, Ljiljana Miloš i Luka Faraguna provesti će vas 8 km kružnom stazom. Okupljanje sudionika je kod lože u Mutvoranu s polaskom u 11 sati. Predviđenog trajanje degustacijske šetnje je 3-4 sata. Kotizacija po sudioniku iznosi 40€. Obvezne su prijave na info@tzmarcana.com ili na telefon 052 823 696, najkasnije do 29. ožujka u 12 h ili do popunjenja grupe.

Degustacijsku šetnju organizira Turistička zajednica Općine Marčana u suradnji s lokalnim proizvođačima vina, sira i meda. U slučaju kiše, manifestacija se odgađa za naknadni termin.

(REX/Foto:Arhiva)