Provokacija ili slučajnost, Hajdukove boje na Drosini?

Provokacija ili slučajnost, Hajdukove boje na Drosini?-135833

NAVIJAČI ISTRE 1961 U ŠOKU 
Jutros je pomoćno igralište na Drosini osvanulo ukrašeno u bojama Hajduka, nije neka zakašnjela prvoaprilska šala nego je u pitanju još jedna u nizu čudnih odluka gradske tvrtke Pulasport. U telefonskom razgovoru s novim direktorom stadiona Blažom Bugarinom saznali smo kako su ga ove boje ili točnije ovaj odabir boja dočekali kada je preuzeo vođenje stadiona te kako se njemu čini kako ove boje nisu nalik onima koje koristi Hajduk. Na društvenim mrežama navijači Istre 1961 ne kriju ogorčenost, ljutnju, a nekoliko komentatora smatra kako je u pitanju klasično poltronstvo te kako se netko poželio našaliti s Pulom ali i "svidjeti" se gradonačelniku. 

Glasnogovornica Istre 1961 potvrdila nam je kako oni nisu bili obaviješteni niti upoznati s radovima te da su kao i svi ostali šokirani kada su ugledali hajdučke boje na pomoćnom terenu.

U našu redakciju stiglo je nekoliko "dojava" zbunjenih navijača Istre 1961 koji su šokirani činjenicom da je nadaleko poznata Karbunina po prvi put u povijesti obojena u boje kluba iz nekog drugog grada. Moguće je da je sve samo splet nesretnih okolnosti no s obzirom da je čelni čovjek Grada na jednoj utakmici Istre 1961 s Hajdukom nosio majicu Torcide s pravom se treba upitati kako to da se ovo u Puli dogodilo baš sada ali ne nikada ranije. Za vjerovati je da će se Pulasport i Grad Pula potruditi vratiti pomoćni teren Drosine u boje Pule i Istre 1961.

(NMF)