Program kina Valli od 30.9. do 6.10.

Program kina Valli od 30.9. do 6.10.-121181

JAMES BOND, MALI ŠEF, LUDI PIERROT, PALI ANĐELI...
Nakon višemjesečnog iščekivanja na veliko platno stiže novi James Bond – Za smrt nema vremena! Daniel Craig je agent 007 koji je napustio aktivnu službu i uživa u životu na Jamajci. No, njegov mir poremeti Felix Leiter, Bondov stari prijatelj. Film će u prvom tjednu prikazivanja igrati u dva termina a igrati će do 13. listopada.

Mali šef: Obiteljski posao nastavak je DreamWorks-ove hit animirane komedije. Braća Templeton – Tim i njegov mlađi brat Ted – odrasli su ljudi koji su se udaljili jedan od drugoga. U njihov život ulazi novi Mali šef s revolucionarnim 'I can' stavom, koji će ih ponovo spojiti i pokrenuti novi obiteljski posao.

Nakon šest filmova prikazanih u sklopu programa Rendez-vous au Cinema u rujnu, 5. listopada povodom smrti velikana francuskog glumišta Jean-Paula Belmonda, prikazat će se Ludi Pierrot. Film redatelja Jean Luc Godarda donosi priču Ferdinanda Griffona koji nakon posjete besmislenoj pariškoj zabavi, ispunjenoj ispraznim pretencioznim diskusijama, odluči pobjeći s bivšom djevojkom Marianne Renoir na dan obljetnice Francuske revolucije, ostavljajući iza sebe suprugu, djecu i buržoaski način života. Cijena ulaznice iznosi 10,00 kuna.

Nakon ljetne stanke na veliko platno vraćaju se i Filmovi za sva vremena. U listopadu vas očekuje ciklus filmova hongkonškog redatelja Wong Kar Waija. Prvi film na programu je romantična krimi – drama Pali anđeli. Cijena ulaznice iznosi 10,00 kuna.

(rex)