Program kina Valli od 14. do 20. listopada

Program kina Valli od 14. do 20. listopada-121547

VENOM 2, POSLJEDNJI DVOBOJ, AGENT KRTICA, OBITELJ ADDAMS 2, CHUNGKING EXPRESS...
Tom Hardy vraća se u ulogu Marvelovog smrtonosnog zaštitnika Venoma u drugom nastavku filma – Venom 2: Let there be Carnage. Ovog puta se Venom bori protiv negativca Cletusa Kasadyja / Carnagea kojeg glumi Woody Harrelson.

Posljednji dvoboj, film najpoznatijeg i najcjenjenijeg filmaša Ridleya Scotta, odnosi se na istinitu priču o posljednjem službeno dopuštenom dvoboju u Francuskoj. Radnja se odigrava u četrnaestom stoljeću i prati slučaj Margarite de Carrouges koja optužuje viteza Jacquesa LeGrisa za silovanje.

Sergio je Agent krtica, 83-godišnjak koji nije prirodno nadaren za detektiva. Privatni istražitelj Rómulo angažirao je Sergia kad se obitelj žene koja boravi u domu za umirovljenike zabrine za njezinu dobrobit. Prva prepreka mu je sva silna tehnologija – kamera u kemijskoj olovci, pametni telefoni i drugi uređaji koji će mu biti potrebni kako bi prikupio dokaze i izvijestio Rómula.

Obitelj Addams 2: Izlet, nastavak je animiranog filma o najčudnijoj najstrašnijoj obitelji svih vremena. U novom nastavku priče obitelj Addams je prihvaćena od strane svojih sugrađana i žive sretno iznad močvare. Pugsley i Wednesday su u godinama kada je djeci zadnja stvar na pameti družiti se sa svojom roditeljima, no Gomez ima rješenje – obitelj Addams odlazi na obiteljski odmor!

Chungking Express treći je film za sva vremena u listopadu. Redatelj Wong Kar-wai film je podijelio u dvije priče. Prva prati policajca Hea Qiwua, s brojem značke 223, kojeg je prvog travnja napustila  djevojka May. Kako bi provjerio je li ga doista odbacila, on odluči sačekati mjesec dana, do prvog svibnja, da vidi hoće li mu se vratiti. Dok druga priča prati policajca s brojem značke 663 koji se nosi s prekidom veze sa svojom djevojkom stjuardesom.

(rex)