Kamo za Doček?

Kamo za Doček?-123551

DOČEKUJETE U PODNE, NAVEČER KOD PRIJATELJA ILI OSTAJETE KUĆI?
FOTKE SU OD JUTROS (Središnja Istra)

Posljednji dan u ovoj 2021 je za poželjeti, sunčan i topao za ovo doba godine, ali samo u središnjoj Istri, Pula se probudila u magli. Većina vjerujem već ima planove za danas, neki će se uputiti na Doček u podne, ima ga u Opatiji, Poreču, Fužinama, čak i Medulinu – dječji Doček.

Ako niste za ovakav vid Dočeka, nažalost navečer nema baš nekog izbora. Istarski gradovi nemaju organizirane tipične velike Dočeke na kakve smo bili navikli. Znam, reći ćete, konačno nema one gungule i naguravanja, oni koji su izlazili samo za Doček, sada će napokon ostati kući. Možda ima ovakvih razmišljanja, ali vjerujem da su se promjenom okolnosti i takva razmišljanja izmijenila te svi priželjkujemo povratak bezbrižnih vremena kad smo neometano mogli planirati svoju zabavu i gunđati zbog nesnosne gužve. Van ili s prijateljima, nije bilo važno. 

Nećemo o negativi, posljednji je dan u godini, zanima nas što ste isplanirali, ostavite svoje prijedloge u komentarima, možda nekome date ideju.
Mi… mi smo planirali Doček u podne ali je nekako prerano… pa možda bude samo šetnja u podne, a Doček uz čašu vina s najbližima… kao za Božić. Bit će bolje… Sretna vam Nova godina!

(Piše: Doris Floričić)