Posjetite MIELE CENTAR – MODERATOR POREČ na sajmu HoReCa Adria

Posjetite MIELE CENTAR – MODERATOR POREČ na sajmu HoReCa Adria-121620

OPREMITE SVOJE OBJEKTE UZ VRHUNSKE MIELE KUĆANSKE UREĐAJE
Miele Centar-Moderator Poreč predstavlja novitete ovog prepoznatljivog brenda na sajmu HoReCa Adria u Opatiji. Na sajmu će Vas dočekati stručno i kvalificirano osoblje koje će imati prilike upoznati posjetitelje sa svojim širokim asortimanom Miele proizvoda.

Miele Centar – Moderator Poreč je tvrtka koja uspješno posluje već dugi niz godina. Od 2005. godine aktivno surađuju s tvrtkom Miele, vrhunskim njemačkim proizvođačem kućanskih uređaja i uređaja za profesionalnu primjenu koji je prepoznatljiv u cijelom svijetu. Primarna djelatnost obrta je maloprodaja i veleprodaja bijele tehnike Miele.

U njihovoj bogatoj ponudi kućanskih uređaja možete pronaći pećnice, ploče za kuhanje, kuhinjske nape, perilice, hladnjake, aparate za kavu, perilice, sušilice, glačala, usisavače, te pribor i sredstva za čišćenje. Također, u ponudi imaju i profesionalne uređaje. Osim praoničke tehnike u profesionalnoj ponudi možete pronaći stomatološku i laboratorijsku tehniku (termo-dezinfektori, pribor za stomatološku i laboratorijsku tehniku itd.)

Na raspolaganju Vam uvijek stoje stručno i kvalificirano osoblje s dugogodišnjim iskustvom u struci, koji su upoznati sa svim mogućim problemima u procesu kupnje i isporukom proizvoda. Također, nude usluge servisa i održavanja uređaja za cijelu Istru.

Opremite svoje ugostiteljske objekte, apartmane, kuće za odmor, hotele na vrijeme, te se pripremite za novu turističku sezonu uz kvalitetne i vrhunske uređaje brenda Miele.

Miele Centar-Moderator Poreč možete posjetiti na sajmu HoReCa Adria u Opatiji u sportskoj dvorani Marino Cvetković od 14.-16. listopada.

Više informacija o Miele Centru pronađite ovdje.

(S.V./Manuel Angelini)