Poreč: Gradonačelnik održao prijem za lokalne poduzetnike

Poreč: Gradonačelnik održao prijem za lokalne poduzetnike-129071

POKRETAČE AKCIJE TOTALNI MAKEOVER
Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić susreo se jučer u Gradskoj vijećnici s lokalnim poduzetnicima – Sanjom I Hrvojem Galićem iz Dentalne klinike Identa, Valentinom Benčić iz Skinovationa, Marijom Trbarom iz Movida Hair Studija, Vedranom Marićem i dobitnicom Terezijom Kajfeš – Blažeković, grupom koja je krajem prošle godine pokrenula humanitarnu akciju Totalni Makeover. Uz njih, u akciji su sudjelovale i poduzetnice Tea Flego i Andrea Pančur, kao i suradnici klinike Luka Majić i Ines Kuljić.

Sve je krenulo prošle godine, kada je mlada ekipa stručnjaka s područja Poreča i Pule, potaknuta teškim i nesigurnim vremenima, donijela odluku razveseliti nekog s totalnim makeoverom, a koji je obuhvaćao poboljšanje izgleda osmijeha i zubi, brigu o koži lica, makeover kose te filmsku šminku kao završnu notu. Ukupna vrijednost totalnog makeovera s fokusom na lice je 80.000 kuna.

Prijavilo se stotinjak kandidata iz cijele Hrvatske, a odabrana je Terezija Kajfeš – Blažeković. Četrdesetčetverogodišnju majku trojice sinova iz Poreča prijavile su šefica i sestra, a makeover je trajao osam mjeseci. Po dovršetku akcije, pozitivnih reakcija i oduševljenja nije nedostajalo, a veliki interes javnosti i medija za ovu akciju iznenadio je i same organizatore, koji su za ovu godinu već najavili novu. Želja im je, kako kažu, kroz svoj primjer pozvati i ostale poduzetnike koji se žele uključiti, kako bi konačni makeover bio još sveobuhvatniji, a sve s ciljem da se pomogne nekome tko je u potrebi.

Gradonačelnik je pohvalio mladu ekipu koja je nesebično ponudila svoje znanje, trud, stručnost i volju. Redom su to mladi ljudi koji su uvelike priznati u poslu kojim se bave, koji nastoje da njihov rad svjedoči o njihovoj stručnosti i kvaliteti.

– Uvijek s ponosom kažemo da smo grad obrtnika i poduzetnika, i da ste upravo vi, poduzetnici kotačić našega razvoja. Zato mi je drago da sam vam i osobno mogao čestitati na ovoj akciji i pozitivnom primjeru u našoj maloj, ali vrlo aktivnoj i
poduzetnoj zajednici., rekao je Peršurić.

(dv)