Ove subote kreće prva pulska povorka ponosa!

Ove subote kreće prva pulska povorka ponosa!-145638

VAŽNA OBAVIJEST POLICIJE
U subotu, 22. lipnja, u užem centru Pule održat će se javno okupljanje 'Prva pulska povorka ponosa - Pula Pride'. Javno okupljanje započet će u 18 sati na Trgu Portarata, a potom će se oko 19 sati sudionici formirati povorku i uputiti se trasom: Trg Portarata - Ulica Sergijevaca - Forum - Kandlerova ulica - Carrarina ulica - Zajednica Talijana Circolo.

Zbog održavanja javnog okupljanja bit će zatvorene određene prometnice te se stoga pozivaju građani da koriste alternativne pravce kretanja:
 
od 15 do 20 sati na dijelu Laginjine ulice i Giardina, odnosno od raskrižja Laginjine ulice s Anticovom i Smareglinom ulicom do raskrižja Giardina sa Zagrebačkom ulicom (povremeno će se propuštati autobusi javnog gradskog prijevoza)
od 18 do 20.30 sati u Carrarinoj ulici, Amfiteatarskoj ulici, Ulici Sv. Ivana, Castropoli, Kandlerovoj ulici i Ulici Dubrovačke bratovštine od raskrižja s Istarskom ulicom do raskrižja s prethodno navedenim ulicama.

Policija će sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima audio i video snimati te fotografirati javno okupljanje.

Pozivamo građane da poštuju upute i smjernice policijskih službenika u prometu i na lokacijama održavanja javnog okupljanja kako bi čitava manifestacija protekla sa sigurnosnog aspekta u najboljem redu.

(Pu istarska)