Otvorene prijave na foto natječaj “Svijet oko nas – 2021”

Otvorene prijave na foto natječaj “Svijet oko nas – 2021”-122593

PRIJAVE DO 17.12.2021. / IZLOŽBA 30.12.2021. U GALERIJI BATANA U ROVINJU
I ove su godine otvorene prijave na natječaj „Svijet oko nas – 2021“, namijenjen mladim fotografima do 25 godina diljem Hrvatske.

Ovaj već tradicionalan foto natječaj, nakon kojega slijedi i istoimena izložba, devetu godinu za redom organizira Centar vizualnih umjetnosti „Batana“ Rovinj.

Cilj je, navode iz CVU „Batana“, potaknuti mlade autore na kreativnost, te dati priliku što većem broju mladih fotografa, učenika, studenata, mladih članova iz udruga i škola koje promiču fotografiju u svojoj sredini, da sudjeluju u ovoj tradicionalnoj izložbi.

Tema ovogodišnje izložbe nosi naziv natječaja, što mladim fotografima daje dovoljno slobode za stvaranje, odnosno, radi se o dovoljno širokom pojmu da se aktualne teme za snimanje nameću same od sebe.

Za sudjelovanje na natječaju nije potrebna kotizacija, a sve kontakte i upite, kao i same fotografije za natječaj (uz obaveznu prijavnicu) moguće je poslati na svijet_oko_nas@hotmail.com.

Osim toga, članovi CVU „Batana“ za dodatna su pitanja na raspolaganju telefonskim putem, pozivom na broj 098/660357 ili 095/7727005.

Sve potrebne informacije, pa tako i pravilnik i prijavnicu, pronađite na službenoj stranci CVU „Batane“.

(REX)