Održano druženje istarskih poduzetnica

PODUZETNICE BPW –a PROMOVIRALE SU SVOJE  PROIZVODE I USLUGE
BPW Pula, klub poduzetnica iz istarske županije priredio je druženje za svoje članice ove srijede kraj Žminja u agroturizmu Casa Matiki. U fantastičnom ambijentu kompleksa autohtone istarske štancije koju je vlasnica Sonja Krivićić u posljednjih 15 godina uredila vlastitim radom anadahnuta istarskom tradicijom i modernim trendovima u turizmu, održano je druženje istarskih poduzetnica članica BPW-a. Ova udruga koja svakim danom broji sve više članica, konstantno organizira događanja s ciljem informiranja, educiranja i osnaživanja poduzetnica iz istarske županije.
Jedna od aktivnosti je i Lobbying for Shopping, manifestacija na kojoj poduzetnice prezentiraju svoje proizvode i usluge. U prostoru Case Matiki predstavila se Anja Moretti s kreacijama iz kolekcije Stehlik koje su na mini modnoj reviji ponijele same poduzetnice. Svi modno osviješteni mogli su pogledati i kupiti kreacije iz galerije Marin iz Umaga, odjeću iz Marytess-a Buzet ili Terranove.  Predstavile su se i ostale poduzetnice od kojih izdvajamo gastro kutak Vesne Sir, vina Teraboto, pršute Milan, svježe jagode Nizame Mušić i maline iz Vrtnog centra Ures iz Umaga.
BPW Pula svoje aktivnosti u lipnju nastavlja s predavanjima od kojih je jedno na temu Kako pokrenuti vlastiti posao 9.6. 10 sati u HGK Pula a u planu su i ostale stručne aktivnosti. (REX)