Odgađaju se koncerti u Tvornici kulture: Blood Red Shoes, BFMV, The Gentleman

Odgađaju se koncerti u Tvornici kulture: Blood Red Shoes, BFMV, The Gentleman-123817

THE GENTLEMEN ĆE KONCERT ODRŽATI 21. TRAVNJA, ZA OSTALE DVIJE GRUPE NOVI DATUMI USKORO
Nažalost, nekoliko je loših vijesti s muzičke scene. Koncerti u Tvornici koji su trebali otvoriti 2022. godinu otkazuju se. Zagrebački koncerti grupa Bullet For My Valentine i Blood Red Shoes se odgađaju, također i koncert The Gentlemana. Novi datumi će biti objavljeni čim budu dostupni.

Blood Red Shoes

Britanski alter rock duo Blood Red Shoes uslijed trenutne situacije otkazuje nadolazeću europsku turneju, a time i nastup u Tvornici kulture planiran za utorak 15. veljače 2022. Novi datum zagrebačkog koncerta bit će objavljen uskoro.

“Donijeli smo tešku odluku da otkažemo našu nadolazeću turneju u UK, Europi i Rusiji povodom objave novog albuma, zbog očitih razloga. Iskreno, ne možemo to nazvati odlukom, jer nemamo kontrolu nad ovime što se događa. Radimo na tome da objavimo nove datume turneje, a obavijestit ćemo vas čim budemo imali više informacija. Jako smo se veselili turneji i žao nam je svih koji su planirali biti s nama. Naš novi album “Ghosts On Tape” bit će objavljen u petak. Ako možete kupite ga, vrtite ga glasno i uskočite u njega. Način na koji želimo album učiniti stvarnim je da ga istovremeno podijelimo sa svima vama, jer nam je brutalno što se ne možemo povezati uživo i glasno na koncertu”, poručuju Laura i Steven, dvojac koji čini Blood Red Shoes.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijedit će i za novi datum kada bude poznat. Svi kojima situacija ne odgovara, povrat novca za zagrebački koncert mogu ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene već od danas.

Bullet For My Valentine

Metal veterani Bullet For My Valentine uslijed trenutne situacije odgodit će europsku turneju, a time i nastup u Tvornici kulture planiran za subotu 12. veljače 2022. godine. Novi datum zagrebačkog koncerta bit će objavljen uskoro.

Prenosimo izjavu Bullet For My Valentine: “Jako smo razočarani što moramo objaviti da se naša europska turneja, koja je trebala krenuti krajem mjeseca, odgađa. Zbog Covid restrikcija i situacija u mnogim zemljama, nažalost ne možemo doći svirati za vas. Radimo na potvrdi novih datuma za vremena kada bi se restrikcije trebale smanjiti. Želimo vam pružiti najbolji mogući nastup i jedva čekamo da se vratimo. Veselimo se vidjeti vas uskoro.”

Sve do sada kupljene ulaznice vrijedit će i za novi datum kada bude poznat. Svi kojima situacija ne odgovara, povrat novca za zagrebački koncert mogu ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene već od danas.

The Gentleman

Također, koncert The Gentlemana u Tvornici kulture koji se trebao održati 15. siječnja odgođen je i održat će se 21. travnja 2022. godine. Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme do 31. siječnja 2022.