Navijač iz Kutine objavio video tučnjave iz Labina-VIDEO

PROTIV 12 GOSTUJUĆIH NAVIJAČA PODNIJET OPTUŽNI PRIJEDLOG
Nakon što su jučer u labinskoj dvorani gledatelji do dvije sekunde pred kraj gledali rukomet, u zamoj završnici nastala je opća tučnjava. Igrači Moslavine napali su domaćeg igrača Kristijana Matulju koji je je krenuo u kontranapad, udario je glavom o glavu , a nakon što je Matulja pao na klupu za rezervne igrače šakom ga je udario i igrač Alen Horvat. Potom u dvorani nastaje opća ludnica, a kako je to izgledalo pogledajte u video kojeg je na youtubeu objavio jedan navijač iz Kutine. Pogledajte i prosudite sami…
Kako saznajemo iz Policijske uprave Istarske, nakon sukoba igrača na terenu dio navijača htjelo je krenuti na teren, u čemu su ih spriječile redarske službe, a nakon toga smirili su se i igrači. Policijska postaja Labin provela je kriminalističko istraživanje, nakon čega je podnijet optužni prijedlog protiv 12 navijača gostujuće ekipe sukladno Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima članak 4.st.1. točka 10 – „pokušaj nedopuštenog ulaska ili nedopušten ulazak u natjecateljski prostor ili u gledateljski prostor ili prostor koji je namijenjen sucima ili drugim osobama koje sudjeluju u športskom natjecanju“.
Što se sukoba igrača tiče, stvar je na Upravi i Klubu da odrede disciplinsku odgovornost igrača sukladno Disciplinskom pravilniku.
(REX/YOUTUBE)

Video vezan uz članak