Naša preporuka, restoran Velanera u Šišanu

PREKRASAN AMBIJENT I ODLIČNA HRANA
Ugodno večer proveli smo u Hotelu & restoranu Velanera u Šišanu gdje se uvijek izuzetno dobro jede. Poznati šef Dule u svoja jela uvijek doda nešto nespojivo što svojom kulinarskom magijom ispadne božanstveno.

Na meniju su ovom prilikom bili ravioli punjeni janjećim rebrima u vlastitom umaku sa estraktom mente, sotirani medaljoni srnećeg buta sa crvenim kupusom kuhanog u octu od malina i jabuke u bijelom vinu, te neizostavni desert od tri vrste čokolade i sve to pro vrlo pristupačnoj cijeni od 95 kuna.

Do kraja prosinca možete uživati u ovakvim i sličnim delicijama u Hotelu & restoranu Velanera, te se naravno pribilježiti za Božićni ručak ili novogodišnju večeru koju svakako preporučujemo jer će biti gurmanski vrlo ukusna, cjenovno prihvatljiva a ambijentalno nezaboravna.

Rezervirajte svoje mjesto za današnji ručak ili večeru ako vam se baš ne kuha na 052 300 621 ili na mail velanera@velanera.hr, adresa je ulica Franje Mošnja 3b, Šišan.

PIŠE: Ružica Koraca