Najveći Europski vratarski kamp dodaje gas

Najveći Europski vratarski kamp dodaje gas-140704

DUGA I RADNA ZIMA
Pred staffom Goalkeeper Campa je duga i radna zima. Ova 2023. godina ostat će zlatnim slovima upisana u povijest Goalkeeper Campa. Ove godine su službeno postali najveći vratarski kamp u Europi, koji će kroz 12 termina odraditi preko 300 vratara sa cijelog Balkana. Zima će biti itekako radna s ukupno četiri kampa i preko 120 vratara.

Aleksa Cotić je kazao kako zimu otvaraju sa Slovenijom i trećim gostovanjem u Izoli, gdje će provesti 5 dana, točnije od 13.12. do 17.12.2023. Nakon kratkog odmora sele se tamo gdje je sve počelo u Dajlu, gdje će odraditi dva termina. Dajla već tradicionalno zatvara godinu prvim terminom od 26.12. do 30.12.2023., a isto tako otvara godinu prvim terminom od 02.01. do 06.01.2024.

"Svi termini su popunjeni u nekoliko sati, a lista čekanja, nažalost, veća je od broja upisanih. Ono što je Goalkeeper Camp napravio u pet godina pomalo je nestvarno, ali i dokaz da se poštenim radom sve može. Sljedeća 2024. bit će još izazovnija" - poručio je Aleksandar Starčić.

Ovih dana su dogovorili i otvorili još jednu novu zimsku lokaciju u Ljubljani koja će trajati od 19.02. do 22.02.2024. i koja je popunjena u jedan dan, čime zatvaraju zimsku sezonu.

"S Ljubljanom, koja je već šesta lokacija (Dajla, Nedelišce, Ravna Gora, Postojna, Izola), 2024. godina nosi čak 13 kampova na šest lokacija i brojku vratara koja se penje na 330. Goalkeeper Camp sigurno tu neće stati, nove destinacije i novi dogovori su u tijeku. Naravno, kad budu finalizirane, kao i dosad, izaći ćemo u javnost. Nije tajna da nekoliko velikih klubova iz Hrvatske i inozemstva žele potpisati suradnju sa Goalkeeper Campom, o čemu ćemo više reći uskoro. Imamo najveću bazu vratara koja je zanimljiva mnogim klubovima" - rekao je Cotić. 

Ono što veseli osnivače i trenere Goalkeeper Campa je činjenica da mladi vratari dolaze iz desetak zemalja.

"Ono što nas posebno veseli je da Goalkeeper Camp okuplja vratare iz desetak zemalja, no što nas žalosti je da svakim danom sve više vratara završava na listi čekanja. Trudimo se maksimalno povećanjem lokacija (ne povećanjem broja polaznika) zadovoljiti što više vratara, no to postaje gotovo nemoguće" - kazao je Starčić. 

(REX)