Na Promohotelu predstavljeni mini klasteri BPW-a

ŽENE PODUZETNICE UDRUŽIVANJEM DO USPJEHA
Udruga poslovnih žena BPW Prvi hrvatski klub Pula predstavila je na Promohotelu u Poreču aktivnosti članica koje su povezane u mini klastere. U  subotu  s početkom u 10 sati u dvorani Žatika u Poreču  održala se prodajna izložba interesnog udruživanja poduzetnica – Lobbying for shopping i predstavljena je  mini-klasterizacija unutar BPW-a. Poduzetnice je u uvodnom govoru pozdravio  Alen Damijanić - pročelnik upravnog Odjela za gospodarstvo,  i predstavio mjere za razvoj gospodarstva na razini Istarske županije.

Predsjednica BPW Alida Perkov u ime poduzetnica zahvalila se Predstavniku Županije  i   upravi sajma  koja je sponzorirala dvoranu članicama BPW . Predstavile su se poduzetnice članice mini Klastera:  Istarska slana košarica, Istarska slatka košarica, Istarska mini košarica, Dizajnerska košarica D4U, Mini klaster Travel &Welness, Istarska mirisna košarica te marketinško-promotivni klaster Proemotion.
Cilj ovakvog interesnog udruživanja istarskih poduzetnica je suradnja na području zajedničke promocije , čime se znatno smanjuju troškovi osoblja i vremena provedenog na sajmu, najma sajamskog prostora i financiranja marketinških aktivnosti.
U okviru programa sajamskoj su se publici predstavile i individualne poduzetnice članice BPW, nudeći svoje proizvode i usluge, ali i partnerstvo u eventualnom budućem interesnom udruživanju. (REX/foto Maja Jovičić)