Marco i Paula otplesali sambu i cha cha

Marco i Paula otplesali sambu i cha cha-136416

PARU SE PRIDRUŽIO I PATRIK SERETIN 
Jučerašnja emisija "Ples sa zvijezdama" ponudila je gledateljima dva fantastična plesna nastupa para Marco Cuccurin i Paula Tonković. Prvi ples koji su otplesali bila je samba, a izvedba je oduševila žiri i publiku.

Marco i Paula su svojom sambom pokazali savršenu sinkronizaciju i osvojili su srca publike. Kombinacija njihovog plesa i glazbe bila je savršena, a žiri nije skrivao oduševljenje. Dobili su visoke ocjene za svoj ples, što ih je sigurno ohrabrilo za drugi nastup.

U drugom plesu, cha cha chau, paru Cuccurin-Tonković pridružio se i Patrik Seretin. Plesali su uz pjesmu "Shady Lady" i još jednom pokazali svoje plesne vještine. Njihova izvedba bila je senzacionalna, a žiri je nagradio njihov trud i talent s vrlo visokim ocjenama.

Krajnji rezultat za ovaj plesni par bio je 38 bodova, što ih svrstava u sam vrh ljestvice.

"Sve je bilo tako podizajuće. Paula imaš sreću uz ove dečke. Bili ste skladni, ovo mi je bilo nekako futuristički. Neka kao futuracha cha cha", istaknula je Larisa.

"Drago mi je vidjeti te uzemljenog za razliku od prošle cha che. Sada si tu lepršavu energiju opet kanalizirao u prave stvari. Tvoji pokreti su davali karakterističnu akciju za ovaj ples, to je bilo dosta čisto i za mene bez sumnje jedan najbolji cha cha cha", poručio je Marko.

"Ken i Barbie i Ken ulaze u lift. Imao si super trenutke, svo troje ozareni, ide ta cha cha, a onda na trenutak kao da se zabrineš. Ja krivim Cibocija, ali tehnički je ovo bila bolja cha cha od one nekoć", zaključio je Igor.

(S.V.)