Manifestacija Gastro proljeće Južne Istre 2014

DANI ŠPARUGA I SIPA OD 3. DO 13. TRAVNJA
Manifestacija Gastro proljeće Južne Istre organizirana je kako bi motivirala ugostitelje ali i domaće te strane goste na uživanje u ponudi bogate lokalne gastronomije uoči početka sezone. Uz događaje po ugostiteljskim objektima koji su se uključili u ovu akciju, organizirane su i edukativne radionice za ugostitelje i turiste.

  U mjesecu ožujku, gurmani, domaći i strani gosti, mogli su uživati u Danima divljači i rakovica u konobama, pizzeriama i restoranima Južne Istre, a Dani su trajali od 13. do 23. ožujka. Tih su se dana po promotivnim cijenama nudila jela od divljači i rakovica. Za 80 kuna posjetitelji su mogli kušati dva slijeda jela uz čašu vina i vode. Za 120 kuna moglo se uživati u tri slijeda i piću. U mjesecu travnju krenut će drugi dio Gastro proljeća Južne Istre s temom Dani šparuga i sipe. Tijekom deset dana moći ćete uživati u jelima spravljenim od šparuga i sipa, a Dani će trajat od 3. do 13. travnja. Travanjska ponuda omogoćit će uživanje u specijalitetima spravljenim od svježih sezonskih plodova i namirnica.

  Prigodni meniji nudit će se po posebnim akcijskim cijenama, a za posebnost menija pobrinut će se svaki ugostitelj na svoj specifičan način. U jelima od šparuga i sipa moći ćete uživati za 80 odnosno 120 kuna. Točnije, za 80 kuna posjetitelji mogu izabrati meni od dva slijeda jela uz čašu vina i vode, ili za 120 kuna izabrati tri slijeda i piće. U ponudi su i pizze, a u posebnom meniju su 2 pizze i 2 čaše za 80 kuna. Više informacija te listu uključenih ugostitelja i menije jela u promotivnoj ponudi možete potražiti na [url=http://www.pulainfo.hr]http://www.pulainfo.hr[/url] . Rex