Kantina-Ugodna večer uz vina Trapan i ulja Chiavalon

RESTORAN KANTINA ORGANIZIRAO JOŠ JEDNU VRHUNSKU PREZENTACIJU
Sinoć je u Restoranu Kantina u Puli održano drugo po redu jesensko druženje uz degustaciju vrhunskih vina i maslinovih ulja. Vođeni iskusnom rukom domaćina restorana obitelji Otočan te somellierom večeri Sandiom Parisom uzvanici su mogli uživati u gastronomskim delicijima te vinima Trapan i uljima Chiavalon.  Predstavljena su vina kuće Trapan, već dobro znana Malvazija Ponente iz 2008, Chardonnay, Cabernet Souvignon Grego 2008 te po prvi put Syrah Shulag iz 2007. Od ulja uzvanici su uživali u okusima ekstra djevičanskog ulja Sandia Chiavalaona EX ALBIS ali i kao iznenađenje ulja EX ALBIS stara pet dana i ono koje je prerađeno na dan konzumacije. Sljubljivanje različitih okusa, uživanje u zanimljiv i maštovitim i ukusnim jelima te konzumacija vrhunskih vina i ulja postao je zaštitni znak večeri koje organizira sve popularniji Restoran i enoteca Kantina. (REGIONAL EXPRESS)