Iz pulske luke počinje regata ‘‘2. ISTRA POD JEDRIMA’’

Iz pulske luke počinje regata ‘‘2. ISTRA POD JEDRIMA’’-139712

SUBOTA, 23. RUJNA U 11 SATI U PULSKOJ LUCI
Jedriličari, zaljubljenici u jedra i takmičarski duh - JK Delfin poziva vas na regatu krstaša kojom obilježavaju Dan Istarske županije regatavanjem iz Pule prema sjeveru Istre. JK DELFIN i JK HORIZONT u suradnji sa BYC iz Slovenije organiziraju regatnu manifestaciju krstaša 2. ISTRA POD JEDRIMA - u subotu 23. rujna u 11 sati je start iz Pulske luke u Poreč.

"Svi ste dobro došli, i MAXI i "mini" krstaši, melgesi, ostali raceri i family krstaši, djeca i odrasli u timovima na regatnom polju na moru kao i na kopnu družeći se sa nama i prateći tijek regate sa obale.", poručuju iz kluba Delfin.

Kao i sve ostale njihove regate tako se i Istra pod jedrima boduje za istarski kup krstaša Argonaut kup, a organizira pod nadležnošću HJS te pravilima WS Rules. Grupe ORC, OPEN i dvojci. U drugom izdanju Istre pod jedrima pored suradnje sa JK Horizont Poreč suradnja se produbljuje i na Sloveniju.

"Nakon dva mjeseca ljetne pauze odmorni i željni regatavanja širimo našu zaraznu vibru regatnog jedrenja."

Više info i Prijava na regatu Istra pod jedrima: https://www.jkdelfin.hr/istra-pod-jedrima/

Jedri se u Poreč, a ako netko želi popratiti start regate i regatavanje kroz pulsku luku sa mora mogu se javiti najkasnije sutra do 12h na mob. 0914130808 kako bi organizirali praćenje regate sa mora.

Program 2. ISTRA POD JEDRIMA:

- Subota, 23.09. START REGATE u 11h iz Pulske luke, jedri se do Poreča, nakon regate proglašenje i večernji gastro i glazbeni program uz  Gordana Gregurovića i Zlaju u luci u Poreču

- Nedjelja, 24.09. START REGATE u Poreču , tehnički plov do 12h, proglašenje i povratak matičnim lukama.