Igralište ispred Doma braće Ribar meta vandala

UPRAVA PULA SPORTA REAGIRA: UNIŠTAVAJU SE KOŠEVI, GRAFITIRA SE FASADA
Kako saznaje Regional Express, nedavno renovirano igralište ispred Doma braće Ribar u posljednjih je dva mjeseca meta vandala koji u noćnim satima oštećuju opremu. Kako su nam kazali iz Uprave Javne ustanove Pula Sport, pored učestalog grafitiranja fasade koja je ionako u lošem stanju, neprimjerenim ponašanjem lome se i table i obruči za košarku.


Ravnatelj Javne ustanove Pula Sport zadovoljan je popunjenošću i korištenjem navedenog igrališta kojeg koriste djeca i omladina iz okolnih kvartova, srednje škole i klubovi. Smatra da je tome doprinijelo nedavno ulaganje u ovaj prostor, kojim se zamijenio asfalt, dodana su još četiri koša, uredile su se ograde i okoliš, a samo igralište se može koristiti i u noćnim satima. Investicije su doprinijele da je igralište živnulo, međutim, smatra da će daljnjim uništavanjem grad uskoro izgubiti ovaj prostor.


„Ovim putem molimo sve korisnike igrališta kao i njihove roditelje da obrate pažnju na opremu koja je svima na usluzi te je time postala zajednička svojina, dok se njezinim uništavanjem i zanemarivanjem lako može izgubiti ovaj vrijedan prostor za sport i zabavu", za Regional Express je izjavio Peruško u ime JU Pula Sport. (Pripremila: D.F.)