I sutra znanstveni doručak u Puli za mališane uz zanimljive pokuse u Ludom laboratoriju

I sutra znanstveni doručak u Puli za mališane uz zanimljive pokuse u Ludom laboratoriju-136869

ULAZ BESPLATAN
Draga djeco, primite za ruke mame i tate, djedove i bake i dovedite ih na još jedan Znanstveni doručak u nizu, koji će se održati u subotu, 27. svibnja 2023. godine, od 09.00 do 12.00 sati pri Centru za popularizaciju znanosti i inovacija Istarske županije (CPZI) te zanimljivom Znanstvenom vrtu na adresi Uspon Franje Glavinića 3 u Puli u sklopu projekta „STEM udruga za popularni STEM“.

Sutra vas očekuje:
- u 09.30 i 10.30 sati razgledavanje Znanstvenog vrta i upoznavanje s eksponatima pod stručnim vodstvom;
- u 11.30 sati meteo predavanje;
- šašavi animatori/znanstvenici u Ludom laboratoriju;
- košare pune krofni, topla kava, čaj ili sok.
Dođite, družimo se uz zabavu kroz koju ćemo ponešto i naučiti....

Sudjelovanje na Znanstvenom doručku besplatno je za sve zainteresirane sudionike te nije potrebna posebna prijava i/ili prethodna najava. 

Nositelj projekta je Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnoga društva, a partneri na projektu su Zajednica tehničke kulture Pula (koja upravlja Centrom za popularizaciju znanosti i inovacija Istarske županije), Grad Pula – Pola, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, udruga Matematičko društvo „Istra“, udruga Društvo za robotiku Istra, udruga Morski obrazovni centar Pula te Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o.. Ukupna vrijednost projekta  STEM udruga za popularni STEM“ je 326.766,42 EUR, od čega je 277.751,46 EUR sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda dok ostatak osigurava Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

(REX)