Hoće li doći do otpuštanja djelatnika pripajanjem Tržnice Pula Sportu?

Hoće li doći do otpuštanja djelatnika pripajanjem Tržnice Pula Sportu?-134005

KOMENTAR DIREKTORICE GORDANE ŽMAK O PRIPAJANJU TRGOVAČKOG DRUŠTVA TRŽNICA D.O.O.
Na sjednici Gradskog vijeća Pule održanoj 12. prosinca 2022. godine odlučeno je pripajanje trgovačkih društava Fratarski, Tržnica i Castrum Pula 97 trgovačkom društvu Pula Sportu d.o.o. Shodno toj odluci, odlučili smo saznati što to znači za trgovačko društvo Tržnica d.o.o. te smo došli do komentara direktorice Gordane Žmak.

Temeljem odluke Gradskog vijeća Pula odlučeno je pripajanje triju trgovačkih društava Pula sportu d.o.o.. Pripajanje će se izvršiti sukladno svim pravilima struke i prema zakonskim okvirima. Tržnica d.o.o. je pripremila svu dokumentaciju da bi se pripajanje izvršilo na najbolji mogući način i sukladno zakonu te smo spremni na prilagodbu i promjene, kaže nam direktorica Tržnice Gordana Žmak

"Od pripajanja se očekuje postizanje nekoliko ciljeva, a to su: optimalizacija troškova, smanjenje troškova uprave i efikasnije upravljanje imovinom. Mi smo spremni prilagodit se novom načinu poslovanja te nastojati funkcionirati najoptimalnije kako bi i dalje bili servis naših zakupaca te pulske tržnice približili stanovnicima i posjetiteljima našeg grada," naglasila je Žmak. 

Hoće li pripajanjem doći do otpuštanja djelatnika?

"U Tržnici d.o.o. se već nekoliko godina smanjuje broj zaposlenih te se nastoji optimalizirati poslovanje. Ne zaboravimo da su nemale poteškoće izazvale i godine pod koronom. No, prošlo ljeto smo uspjeli realizirati pozitivni rezultat i nadamo se da će se ovaj trend nastaviti. U suradnji i dobroj  komunikaciji s novom upravom nastojat ćemo da se postignu zadani ciljevi te da u okviru poslovanja Tržnice bude što pozitivnijih reakcija i rezultata. Pripajanjem društava neće doći do otpuštanja djelatnika", odgovara direktorica Žmak.

(H.R.)