Izgorjeli gliseri u Medulinu VIDEO

Izgorjeli gliseri u Medulinu VIDEO-120352

JEDAN ZAPALJENI BROD VJETAR NEKONTROLIRANO NOSIO PREMA OSTALIM PLOVILIMA
U tijeku je veliki požar u samom centru Medulina, gdje upravo sad gore gliseri. Požar je započeo oko 14 i 30 sati i jako se brzo vatra širi. Vatrogasne ekipe su na terenu, a ondje je i policija. Kako doznajemo od vatrogasnih postrojbi, jedan zapaljeni brod vjetar nekontrolirano nosi prema ostalim plovilima, dok su požari na ostalim plovilima pod kontrolom. Vlasnici ostalih plovila miču svoje brodice, a veliki problem, kako doznajemo je i nepostojanje hidranta na molu te je gašenje požara na taj način onemogućeno. Kako saznaje Regional Express brod se zapalio i nako što su s njega osobe skočile u more, 10 min je plutao po površini i došao do barki na vezu.  

Medulin vatra guta glisere

Strašno! Nadamo se da će brzo ugasiti!

Objavljuje Regional Express u Četvrtak, 26. kolovoza 2021.

 

Izjave očevidaca:

'Navodno se brod zapalio i uhvatio ostale. Radim u Konzumu samo sam čuo kako je nešto puklo i vidio sam onda da brod gori'

'Navodno se barka zapalila kad se usidrila i uhvatila ostale'

'Navodno se zapalio brod, stranci su skočili s njega, a on je doplutao do ostalih'

Veliki požar Medulin

Kaos u Medulinu gore gliseri!!!

Objavljuje Regional Express u Četvrtak, 26. kolovoza 2021.

15.48 sati: Prema posljednjim informacijama, gorjelo je ukupno šest plovila, a vatra je gutala i komunalni mol općinske tvrtke Buža. Tri vatrogasna vozila i deset vatrogasaca te tri vozila i pet vatrogasaca DVD-a Medulin. požar su ugasili oko 15 sati, a odimljavanje će trajati još neko vrijeme.

Iz Ministarstva su najavili kako će istragu provesti Lučka kapetanija.

(REX)