Gimnazija Pula za škole u Glini i Petrinji

Gimnazija Pula za škole u Glini i Petrinji-114655

HUMANITARNA AKCIJA
Gimnazija Pula i Udruge Alumnija Gimnazije Pula organizirali su i uspješno proveli službenu humanitarnu akciju za kupnju prijenosnih računala i informatičkih paketa učenicima razrušenih i ranjenih škola u Petrinji i Glini. U dva tjedna akcije građani i privrednici uplatili su preko 63.000,00 kn i danas je donacija predana ravnatelju Srednje škole u Petrinji Milanu Orliću i ravnateljici Srednje škole u Glini Mariji Margušić-Novosel. Donaciju su predali ravnatelj Gimnazije Pula Filip Zoričić i predsjednik Alumnija Gimnazije Pula Igor Jovin u pratnji nekolicine nastavnika pulske Gimnazije. Akciju su pripomogli putnička agencija Brioni Pula i agenciji ATI iz Pule.
Ravnatelj Zoričić zahvalio je svima donatorima i izrazio veliko zadovoljstvo da je akcija našla smisao u konkretnoj pomoći učenicima koji su ostali bez doma, ali i u nemogućnosti pratiti online nastavu te ostavio mogućnost nastavka suradnje kroz konkretna partnerstva s obje škole.
'Ovim činom akcija Ruka ruci, srce srcu dobila je svoj smisao i nadu da možemo stvarati bolji Svijet baš u vrijeme Valentinova', poručio je Zoričić.
rex