Folije za mobitele kojima udarci čekića ni bacanje ne mogu ništa!

Folije za mobitele kojima udarci čekića ni bacanje ne mogu ništa!-135058

U PULU STIGAO MOBILE OUTFITTERS
Mobile Outfitters nalazi se na preko 700 lokacija u preko 50 zemalja, a napokon je stigao i u Pulu. Smjestili su se u Max City Pula u prizemlje ( kat 0) gdje ste ih mogli vidjeti od 1. ožujka kada su otvorili, a od 1. travnja moći ćete ih pronaći i u Rijeci u Tower Centru.


Za one koji nisu upoznati s radom Mobile Outfittersa, radi se o jednoj od najuspješnijih tvrtki koja proizvodi visokokvalitetnu zaštitu za elektroničke uređaje, dizajnirane u SAD-u. U ponudi imaju zaštitu za mobilne telefone, laptope, GPS uređaje i pametne satove.
Svatko tko ima pametni telefon zna da je često veliki izazov sačuvati mobitel od ogrebotina, a do sada nije ni postojalo rješenje za zaštitu kakvu oni nude.


 

Folije od poliuretana
Ono po čemu se izdvajaju od ostalih je izvanredna kvaliteta koju pružaju svojim kupcima. Folija koju koriste nije napravljena od kaljenog stakla već od poliuretana zbog čega ne dolazi do pucanja. Folija je elastična i mekana, a dizajnirana na način da na sebe prima oštećenja povećavajući šanse da uređaj neće biti oštećen. Taj materijal obično se koristi u vojne svrhe pa se primjerice elisa helikoptera radi upravo od poliuretana. Djelatnik Mobile Outfittersa dokazao nam je da bacanje uređaja s visine ni neprestano udaranje čekićem neće razbiti ekran ako je obložen njihovom zaštitnom folijom.


 

Neprestano ažuriranje podržanih modela uređaja
Također se mogu pohvaliti drugačijom tehnologijom koju koriste te konstantnim ažuriranjem podržanih modela koje ažuriraju svakih 7 dana. To im omogućava najnoviju ponudu opreme za svaki model mobilnog uređaja, a u Mobile Outfittersu možete pronaći preko 2000 različitih modela uređaja stoga ne morate brinuti da vašeg modela neće biti u njihovoj bazi. 

Program doživotne zamjene
Njihova posebnost leži i u tome da dolaze s programom doživotne zamjene, radi čega ih mnogi nazivaju brendom koji pomiče granice i nudi najbolju kvalitetu. Svi njihovi kupci ostvaruju pravo da nakon kupnje prvog njihovog proizvoda, sljedeći dobivaju po sniženoj cijeni. Kupac samo prvi put plaća punu cijenu proizvoda, a kasnije ima pravo da istu vrstu folije na istom uređaju mijenja bezbroj puta. Pri tome se plaća samo usluga postavljanja folije, a foliju dobiva besplatno. Jedino je važno da osoba sačuva foliju s telefona, kao i račun, a zamjena vrijedi u svim njihovim poslovnicama diljem svijeta.
 
 

Cijene usluga
Cijena usluge ovise o proizvodu koju kupac odabere, no kreću se od 26.41 eura za Clear-Coat zaštitu samog zaslona do 92,77 eura za Bumper+Fusion zaštitu cjelokupnog uređaja sa svih strana. Folija Clear Coat odlično se kombinira s jedinstvenom Fusion Bumper zaštitom, koje zajedno donose najveću zaštićenost uređaja, a gumbi i utori ostaju dostupni bez skidanja zaštite. 

Za one koji imaju bilo koji model iPhone-a ili Samsung S22/ S23, Mobile Outfitters svojim korisnicima preporučuje opciju Fusion Full Body sa Bumperom jer on osigurava najveću moguću zaštitu, a pri tom ne narušava izgled i dimenzije telefona. Budući da novi ekrani za primjerice Samsung S22 ili iPhone 14 koštaju otprilike 3500 kuna, odnosno 464,53 eura, isplativije je ugraditi njihovu foliju od poliuretana nakon čega ste sigurni i bez briga, zar ne? I da još jednom podsjetimo, kupnjom u Mobile Outfitters kupci ostvaruju cjeloživotnu zamjenu čime cijene budućih usluga postaju još isplativije.


S obzirom na sve navedeno, ne preostaje nam ništa drugo nego Vas pozvati da dođete u Max City Pula i osigurate svoj mobilni uređaj upravo u Mobile Outfittersu, a sve ostale informacije možete pronaći na njihovoj internetskoj stranici moutfitters.hr
(Ivana I.)