BPW Prvi hrvatski klub Pula i ove je godine tradicionalno okupio uspješne žene poduzetnice na  predbožićnom susretu članica pod nazivom "Lobbying for shopping". Više..."/>

Žene poduzetnice BPW-a družile se i lobirale

TRADICIONALNO PREDBOŽIĆNO OKUPLJANJE OVE GODINE ODRŽANO  U KUŠAONICI "ISTARSKI GUŠTI"
BPW Prvi hrvatski klub Pula i ove je godine tradicionalno okupio uspješne žene poduzetnice na  predbožićnom susretu članica pod nazivom "Lobbying for shopping". Više od šezdeset žena poduzetnica okupilo se u kušaonici "Istarski gušti" u pršutarni Milan u Vodnjanu kako bi izravno predstavile  svoje proizvode i usluge u cilju promocije i stvaranja novih poslovnih kontakata. Suret je započeo uvodnim riječima dr.sc. Alide Perkov predsjednice BPW-a Pula koja je naglasila važnost  ženskog umrežavanja u poslovnom svijetu, te je predstavila aktivnosti  sa stručno-poslovnog putovanja na 8. Forum poduzetnica Podunavlja  BPW Danubenet u Sofiju.  Prezentacijom se predstavila i  Loredana Jurman Papišta iz tvrtke Eltor d.o.o. iz Pazina koja je predstavila  aktualnosti na temu opremanja i svjetlosti u našem domu. U sklopu večere Alenka Vidulin iz putničke Agencije Birikina dodijelila je nagradu svojoj vjernoj putnici Nives Tomišić koja je sudjelovala na svakom putovanju kojeg Birikina organizira. Uz istarske delicije pršutarne Milan uspješnu poslovnu godinu poduzetnice su proslavile i uz tortu poznate slastičarke Dragice Lukin iz Vile Soši u Umagu.
Poduzetnice okupljene u BPW-u predbožićno druženje poduzetnica uz lobiranje za kupnju proizvoda i usluga subjekata u vlasništvu poduzetnica i poslovnih žena zaokružile su i humanitarnom tombolom nakon čega je uslijedila glazba i ples. Pogledajte atmosferu s druženja u galeriji fotografija Regional expressa. (REX(foto Maja Jovičić)