Edi Maružin: “Smrt turizmu, sloboda Istri!”

Edi Maružin: “Smrt turizmu, sloboda Istri!”-127492

FRONTMAN GUSTAFA NA SVOM FACEBOOK PROFILU SE OGLASIO PROTIV GRADNJE HOTELA NA LUNGOMAREU
Edi Maružin, frontman Gustafa na svom je facebook profilu napisao status u kojem je protiv gradnje hotela na Lungomereu, ali i bilo gdje u Istri, a njegov status u cijelosti prenosimo:

"Pred niki dan me jedan frend zamolija ništo oko referenduma za Lungomare. Reka sam mu da slabo pratim dnevna "politička" zbivanja i da nis upoznat sa situacijom. Pak sam se lagano upozna.

Protiv sam gradnje hotela na Lungomare! Protivnik sam gradnje hotela na Valkanama, protivnik sam gradnje hotela u Momjanu kod Markežića, protivnik sam gradnje hotela bilo kadi u Istri. Protivnik sam gradnje kuća za odmor bilo kadi u Istri. Imamo dovoljno hotela i previše turisti! Nemamo radne snage, moramo uvoziti! Nemamo mista po plažama i restoranima, nemamo mista za parking, turisti su nan ga zauzeli! Stop turizmu, ako ga nećemo frmati, dobiti ćemo umisto Istru raja, Istru kraja, harmagedon!  

Istra će prestati postojati takova kakova je. Frmajmo se na vrime, ljudi ne budite lakomi, sve ćemo zgubiti, od zdravlja na dalje. Ča će van šoldi kad se ubolite. a ionako barem 70% od zarade gre van Istre kojekavim stranim investitorima. Volimo svoju Istru i neka istra ustane naša. Vrajži prokleti šoldi! Delati, delati, a ne prodavati terene!

Smrt turizmu, sloboda Istri!"

(dv)