Danas i sutra na 31. Promohotelu u Poreču…

Danas i sutra na 31. Promohotelu u Poreču…-65759

ULAZ JE SLOBODAN, SAJAM RADI OD 10 DO 19 SATI
Promohotel, 31. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam otvoren je jučer, u srijedu, 24. veljače u porečkoj dvorani Žatika. Sajam se odvija tijekom četiri dana, do subote, 27. veljače 2016. godine do 17 sati. Ove je godine Promohotel zauzeo 3 000 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora.

Iz današnjeg programa izdvajamo:
10:15 - 10:45  Kako postići što bolju vidljivost na Booking.com? Ante Plavčić, Booking.com Hrvatska

11:00 - 15:00  Drugo otvoreno prvenstvo Istre za najboljeg pizza majstora „MAINARDI PIZZA TALENT KUP ISTRA 2016“ ; na izložbenom prostoru Pizza Talenta;  Otvoreno prvenstvo Istre u izradi pizze u organizaciji Mainardi food i Le 5 stagioni Agugiaro pod pokroviteljstvom ACCADEMIA PIZZAIOLI i Pizza Talent.

15:00  Proglašenje najboljeg pizza majstora koji će biti automatski registriran na svjetsko prvenstvo u izradi pizze u Parmi

16:00 - 17:00  Prezentacija: Vođenje obiteljskog smještaja - nikad lakše! Neven Palčec, MyRent

U petak, 26. 02. 2016.:                       

13:00 - 19:00  Dan Vojvodine, uz predstavljanje projekta "Bogatstvo različitosti" (predstavljanje muzičke, folklorne i gastronomske različitosti Vojvodine)

13:00  Konferencija za medije i susreti za uzvanicima Istarske županije i grada Poreča
Održavanje: Štand Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost spolova.

14:00 - 16:00  Okrugli stol: Smjernice održivog razvoja Istre - poljoprivreda i turizam i danas i sutra
Moderator: mr.sc. Vlasta Radoičić, dipl. ing. Savjetnica za održivu proizvodnju Istarske županije i Predsjednica udruge BIO ISTRA

Radno vrijeme sajma za posjetitelje je:

Četvrtak, 25.02.2016. / 10:00 – 19:00h
Petak, 26.02.2016. / 10:00 – 19:00h
Subota, 27.02.2016. / 10:00 - 17:00h

Dobrodošli na mjesto dragocjenih poslovnih susreta!
(J. Vitasović/ foto: S. Tkalčec)