BPW Pula sudjelovao na poslovnim razgovorima MAGIC WOMEN

BPW Pula sudjelovao na poslovnim razgovorima MAGIC WOMEN-74928

TRIDESETAK ISTARSKIH PODUZETNICA U LJUBLJANI SE UMREŽILO SA 200-AK SLO KOLEGICA
Delegacija  od tridesetak  istarskih poduzetnica sudjelovala je u Ljubljani 27.siječnja 2017. na  poslovnom umrežavanju sa dvjestotinjak slovenskih poduzetnica .

Umrežavanje  MAGIC WOMEN  organizirala je Marta Turk , ambasadorica ženskog poduzetništva,  poduzetnica i ujedno direktorica komore  osrednjeslovenske regije . Susretu su nazočile gošće  Madi Sharma, svjetski poznata ambasadorica ženskog poduzetništva iz Velike Britanije, Marion Volk, predsjednica mreže BPW Danube net, Sanela Dropulić, organizatorica Balkanskog kongresa poduzetnica iz Zagreba, Doris Sošić, Predsjednica BPW Rijeka i Alida Perkov, predsjednica BPW Pula .

Istarske su poduzetnice osim mrežnih razgovora sa slovenskim poduzetnicama, predstavile i svoje proizvode  i usluge :  ručno oslikanu svilenu galanteriju,  personalizirane kozmetičke proizvode sa logotipima, preventivni program   očuvanja  zdravlja , te kreativni brand potpuno prirodnih kozmetičkih i aromaterapijskih preparata.

Razgovori i poslovna druženja protekli su u vrlo konstruktivnom i sadržajnom tonu, te su dogovoreni novi susreti i suradnje. Bliskost jezika, geografska i tradicijska povezanost, blizina slovenije i Hrvatske te dobra volja za poslovnom suradnjom idu u prilog jednoj i drugoj strani. 

Nakon druženja i sastanaka, istarske su poduzetnice stručno razgledale Ljubljanu te se upoznale sa tamošnjim lokalnim tradicijskim proizvodima, kao i njihovom plasmanu na zahtjevno tržište.

Veselimo se budućim susretima!

(REX)