BPW potpisao sporazum s udrugom Gender Task Force - VIDEO

PODUZETNICE SVE AKTIVNIJE
Ovomjesečnom sastanku udruge BPW nazočile su zanimljive gošće. Mary-Ann Rukavina Cipetić, izvršna direktorica GTF  sa sjedištem u Zagrebu, predstavila je udrugu Gender task  force  – inicijative za održivi rast, koja  sa svojim projektima održivog razvoja djeluje u Jugoistočnoj Europi. Obzirom na kompatibilnost udruga Predsjednica BPW-a Alida Perkov i Mary-Ann Rukavina Cipetić potpisale su Sporazum o suradnji.  

   Druga gošća sastanka bila je Astrid Bendiks, Predsjednica BPW Munchen, koja je predstavljajući matičnu udrugu naglasila da BPW Munchen postoji već 65 godina, a članice su pretežito konzultantice i poslovne žene iz uslužne djelatnosti. U organizaciji BPW Prvog hrvatskog kluba Pula, najavljen je za jesen Okrugli stol o mobingu poslodavca i djelatnika. Koordinatori okruglog stola su BPW članice , odvjetnice Desanka Sarvan i Tiziana Paris .

   U nastavku predstavljen je organizacioni aspekt 9. Foruma BPW Danube net u Regensburgu, koji će okupiti eminentna imena iz problematike ženskog poduzetništva na području zemalja Podunavlja, o čemu će biti riječ na posebnoj tiskovnoj konferenciji.(REX)

Video vezan uz članak